Мъри: Искам Стилиян да е капитан, предстои да говоря с него!

13:09
Мъри: Искам Стилиян да е капитан, предстои да говоря с него!
Националният селекционер на България Станимир Стоилов обяви, че желае Стилиян Петров да стане капитан на "лъвовете". Мъри обаче, заяви, че ще разговаря с халфа на Астън Вила, като ще обсъди с него отношенията на играча с българските медии.

"Стилиян трябва да е капитан, така мисля аз. Той е лидер, доказал се е и вече е носил лентата, така че това е нещо нормално", споделя Стоилов на днешната си пресконференция в "Царско село".

"Казвам, че за момента Стилиян е капитан, защото още не съм говорил с него. Ако той откаже, тогава вече ще мисля за друг вариант. Също така ще обсъдя с него и отношенията му с българските медии, защото е важно капитанът да общува с родните журналисти", допълва Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
17.05.2010 14:59

sahi Ти въобще следиш ли нещата в националния?Стилиян беше точния капитан,но след временното му отказване,просто нямаше как тогава пак да стане капитан.Сега,ако Стилиян и Мартин не искат или отсъсват поради контузии,ще стане голям цирк.Просто няма кой друг да е капитан.Останалите не се знае,дали следващите мачове въобще ще бъдат викнати *smile*

sahi
17.05.2010 14:05

Според мен докато Бербатов беше в националния не треяаше да е капитан е да е Стилиан щото се раздава много повече от Бербатов,а и има опит в това все пак е капитан на Астън Вила

nIkItyYy_yYy
17.05.2010 13:56

Еми то остава и да не е той капитан и вече ще се гръмна *lol* Ако искат да сложат аз капитан Веселин Минев