\"Бих останал в Челси поне десет години!\"

11:28
\"Бих останал в Челси поне десет години!\"
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че е щастлив в тима и безпроблемно би останал в Лондон за следващите десет години.

Италианецът изкара осем сезона в Милан, а сега планира да подобри това свое постижение в Челси. В първия си сезон в Англия той спечели дубъл и призна, че би искал да остане на "Стамфорд Бридж" за десетилетие.

"Ще съм щастлив да подпиша нов договор. Ако след този сезон някой ме бе попитал колко искам да остана тук, бих му казал може би 10 години. Това няма да е лошо, особено ако всеки сезон е като този. Мисля, че стабилността е ключова. Ако ще работим заедно за дълго време, важно е да има стабилност в клуба. Важно е и за мениджъра, защото не е лесно да сменяш отборите си всяка година", смята италианецът.

Откакто Роман Абрамович е собственик на Челси, клубът смени много мениджъри, сред които Клаудио Раниери, Жозе Моуриньо, Аврам Грант, Луиш Фелипе Сколари и Гуус Хидинк. Все още обаче няма информации, че Челси са готови да предложат нов договор на Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
19.05.2010 13:44

донесе ли една Шампионска лига определено може да изкара дълго в отбора , вижда се че под негово ръководство отбора показва че има хъс в играта им , играят и за феновете си *smile* остава само да намери удачни и равностойни играчи които да са като Дрогба , Анелка и Лампард *thinking*