Локо Пловдив победи адашите от София и остана в елита

19:50
Локо Пловдив победи адашите от София и остана в елита
Локомотив Пловдив победи с 2:1 на Локомотив София у дома в мач от последния кръг на родната "А" група и запази елитния си статут.

"Смърфовете" бяха по-добрият отбор в началото на срещата и в 11-а минута Бенжелюн стреля с глава, но стражът на "червено-черните" спаси. Пет по-късно обаче Левашки се намеси изключително "левашки" и пусна смешен гол. Дексон центрира добре, Чипев отправи лек удар, който вратарят на гостите не успя да отрази, въпреки че мина през ръцете му. Пловдивското Юве не позволяваше на адашите си от София да създават опасности пред Ставрев и в 31-а минута стигна до втори гол. Данчо Тодоров влезе в наказателното поле и подаде на Здравко Лазаров, който отблизо бе точен за 2:0.

Гостите живнаха в началото на втората част, но не успяха да стигнат до нещо по-опасно пред вратата на "смърфовете". Постепенно обаче натискът на столичните железничари се увеличи и в 73-а минута Кристиян Добрев би встрани с глава и пропусна да намали. В 79-а Ставрев спаси шут на Митев. Четири по-късно обаче "черно-белите" допуснаха гол. Димо Атанасов довкара топката във вратата след удар на Мартин Камбуров от пряк свободен и намеса на Ставрев. В последните минути Асамоа можеше да изравни, но пропусна от добра позиция.

Ето и стартовите състави на двата отбора:


Локомотив Пловдив: Ставрев, Тодоров, Гаджалов, Кюмюрджиев, Бенжелюн, Ерош, Том, Чипев, Лазаров, Дембеле, Даксон

Локомотив София: Левашки, Димитров, Савич, Добрев, Г. Марков, Горанов, Иванов, Златински, Камбуров, Дафчев, Атанасов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Forza1
16.05.2010 22:01

феновете на Локо Пд не тря да плюете а да благодарите на Локо Сф 4е ви пусна ма4а не харесвам БГ футбола не съм му фен но този ма4 беше ясен коеф. си каза думата

nIkItyYy_yYy
16.05.2010 21:40

Локомотив София е много смешен отбор.Мислех ги за по сериозни но изглежда че май имат доста продадени мачове... *beer*

aberrance
16.05.2010 20:55

Фен съм на Локо Пд , обче тоя мач е пълна пародия.Напълно съм съгласен със sam26 и двата гола са от смешни по смешни, особено втория, защитника все едно го удариха с камък по главата. *lol* *erm*

sam26
16.05.2010 20:29

искам да видите първия гол какъв е смешен!А втория гол защитника на локо софия бяга заедно с нападателя на локо пд и изведнъж пада все едно го е ударила мълния или някой е направил магия?!?!?!!?!?

UltraBlueHool
16.05.2010 20:23

Преди се правех на ударен и като ми кажат този мач е уреден и особено като говорят за любимия ми отбор, не обръщах внимание.Обаче тази година такъв фарс няма.Масово се продаваха мачове,просто нямам думи.Литекс купуваха мачове,Локото и те.. Левски , Цска, Берое продаваха мачове няма кво да говорим и още отбори могат да се изброят.

Georgiev1993
16.05.2010 20:13

пич това е БЪЛГАРИЯ осъзнай се всичко може *angry*

sam26
16.05.2010 18:52

КАК може да се копуват все още мачове....нямам думи феновете на доко пд трябва наистина да се замислят....То на нищо не прилича аз още преди да почне мача казах на мойте приятели,че локо пд ще вкарват голове от наказателното поле ужким непокрити от заблудената защита и това и става.А вратаря при първия гол...направо се скъсах от смях!