Челси спира Балак за Бундестима

16:58
Челси спира Балак за Бундестима
Ръководството на английския Челси силно притеснено от възможността Михаел Балак да играе в приятелския мач на националния отбор на Германия с Англия в Берлин. Капитанът на Бундестима туко-що се възстанови и се върна на тренировки, след като изкара един месец извън терените, заради операция на стъпалото и от лондонския клуб се притесняват, че на Балак все още му е рано за изяви с националния отбор.

"Това е дългът му, но ми се иска да вярвам, че наставникът им ще прояви малко здрав разум", заяви помощник-треньорът на Челси Рей Уилкинс.

Очаква се Балак да се включи в редиците на "сините" в мача за Купата на лигата срещу Бърнли, но със сигурност капитанът на Бундестима ще вземе участие в двубоя от Премиършип срещу Уест Бром. Това означава, че наставникът на представителния тим на Германия Йоаким Льов ще може да настоява Балак да се присъедини към националния отбор. Приятелската среща ще е първият мач на Германия след публичното скарване между футболиста и Льов, когато Балак отправи критики към решението на селекционера да остави ветеранът Торстен Фрингс извън редиците на тима.

Взаимоотношенията между двамата се стоплиха, когато Балак се извини и малко след това Льов обяви, че Михаел Балак ще продължи да е капитан на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
12.11.2008 17:00

От Челси имат морално право да го спрат само ако и те не са го ползвали след контузията . При положение , че ще играе срещу Бърнли и У.Б.А. , Льов с чиста съвест може да го призове да играе и за Германия .