Вижте бъдещето на Манчестър Юнайтед

13:19
Вижте бъдещето на Манчестър Юнайтед
Сър Алекс Фъргюсън ще разчита на ядро от млади футболисти, които да върнат статута на Манчестър Юнайтед като "Кралете на Англия".

"Червените дяволи" бяха детронирани от Челси през този сезон, а следващата кампания ще бъде още по-трудна, след като отборите на Тотнъм и Манчестър Сити набраха значителни сили и вече имат сериозни амбиции за челните места в класирането.

В историята на Висшата лига, която започва от сезон 1992-93,  само веднъж Ман Юнайтед е оставал без титлата в повече от един сезон. През 2004-а първи бе Арсенал, а следващите две години лигата спечели Челси.

Сега, след като сър Алекс обяви, че в скоро време няма да напусна "Олд Трафорд", той разкри и плановете си за бъдещето на отбора.

През следващите две-три години Ман Юнайтед ще разчита основно на младите футболисти в тима, част от които вече имат успешни изяви. Това са: Джонатан Евънс, Дарън Гибсън, Рафаел да Силва, Фабио да Силва, Андерсон, Дани Уелбек, Габриел Обертан, Маме Диуф и Федерико Македа, както и новите попълнения Крис Смалинг и Хавиер Ернандес.

Вероятно главната цел на Фъргюсън е преди напускането на мениджърския пост да остави един млад и боеспособен отбор на своя заместник.

"Мисля, че тези играчи вече придобиват опит и ще продължават да попадат в отбора все по-често. Те имат всички необходими качества", заяви сър Алекс Фъргюсън в интервю за "Манчестър Ивнинг Нюз".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари