Дзак: Надявам се проблемите да си заминат с мен

11:39
Дзак: Надявам се проблемите да си заминат с мен
Не съжалявам, че поех Ювентус в труден момент, сподели треньорът на "старата госпожа" Алберто Дзакерони след снощната загуба с 0:3 от Милан.

Специалистът напуска "бианконерите" с гордо вдигната глава и убеден, че е дал всичко от себе си. Дзак каза още, че играчите са имали проблеми с мотивацията и самочувствието си.

"Проблемът бе, че винаги духът падаше при първата грешка. Сега остава голямото разочарование, което ще ме преследва още дълго време. Мога да кажа, че дадох най-доброто, на което съм способен, но въпреки това не успях да преодолея многото трудности, които бяха свързани с тима. Все пак не бих казал, че съжалявам, че приех тази работа. Дори бих го направил отново, но се надявам тогава играчите да са в по-добра кондиция. Сега често се налагаше да правя промени заради физическото състояние на футболистите", каза Дзакерони.

"През следващия сезон играчите трябва да си върнат волята за победа. Преди време, когато поех Милан, отборът също бе в труден момент, но футболистите имаха воля и успяха да преодолеят трудностите. Това ще трябва да бъде основата за излизане от кризата. Остава и надеждата, отборът да не е съпътстван от толкова кадрови проблеми. Надявам се те да си заминат заедно с мен. В крайна сметка, този сезон трябва да бъде забравен доколкото е възможно. Единственото, на което трябва да се обърне внимание е физическото състояние на играчите и причините за контузиите в тима. В крайна сметка, отборът се нуждае от футболисти за 38 мача, а не за 6-7", добави още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
17.05.2010 13:43

немисля 4е има някаква вина отборани беше многоо зле незнам дали някои можеше да направи нещо остава надеждата за по добар следващ сезон FORZA JUVE

go6etoo2
16.05.2010 11:56

макар че нени класира заслужава уважение направи каквото може *sad*