Ван Гаал: С моя приятел Моуриньо сме различни, може да го изненадам

10:55
Ван Гаал: С моя приятел Моуриньо сме различни, може да го изненадам
След като спечели и купата на Германия с Байерн Мюнхен, треньорът на "баварците" Луис Ван Гаал се точи да изненада Интер и своя приятел Жосе Моуриньо във финала на Шампионската лига.

Холандецът сподели, че със Специалния имат коренно противоположно виждане за футбола, но иначе се познават много добре като философия и начин на работа.

"Другата седмица спокойно можем да поднесем някоя изненада срещу моя приятел Жозе Моуриньо. Разбира се, той е треньорът, който ме познава най-добре. Той работи с мен три години, много добре е видял каква е моята философия за играта. И разви своя собствена – неговата е да разваля организацията на съперника. Моята е да играя красив футбол и да побеждавам. Надявам се да бием другата събота", каза Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
16.05.2010 20:23

Juventus_tifoz приятелю на италия и 3 места са и много те просто са трагични в европа просто трагични милан ги изхвърлиха по най унизителния начин а юве да се радва че не продължи в ШЛ зото те тях в ЛЕ ги унижиха на всичко отгре играят супер неприятен футбол никои няма да загуби с тва да са по малко селските отбори в ШЛ никои!

Juventus_tifoz
16.05.2010 18:32

bacardy_breezer, както ти каза nofx, това е от следващия сезон. nofx, губя от това, че харесвам италианския футбол. Гледам го още откакто го даваха по Ефир 2. Не може Германия, която е с един свястен отбор да има 4 места за ШЛ, а Италия - 3, при положение, че има отбори като Ювентус, Милан, Рома и т.н. И най-много ме е яд на такива утрепки като Alcaida, които не гледат като цяло на Серия А, а само на отбора си. Просто за това колкото и да ми е неприятно, принтерите трябва да спечелят.

nofx
16.05.2010 16:54

bacardy_breezer тва е за другата година пич сега ако изгубят нещата си остават така а от следващата година италич ще е с 1 по малко

bacardy_breezer
16.05.2010 15:57

Губи, че ако Италия загуби 1 квота 7мия в класирането няма да играе в Европа.Ювентус е 7ми в класирането.Прави си изводите *thumb_up*

nofx
16.05.2010 15:24

Juventus_tifoz и ти кво губиш от тва нещо точно я сподели че си ми много интересен ти с тая 1 квота сподели???

Juventus_tifoz
16.05.2010 11:56

Колкото и да ми е неприятно, интер ще трябва да спечели ШЛ, защото ако не го направи, Италия губи един отбор в местата за турнира.

rockamring
16.05.2010 11:32

Дано победите "служебните" Те не заслужават ШЛ