Локо Мездра се разпада след днешния мач с Миньор

11:17
Локо Мездра се разпада след днешния мач с Миньор
Локомотив Мездра ще се разпадне след днешния мач с Миньор Перник, пише "Тема Спорт".

Дори и при успех над "чуковете" домакините трябва да се надяват на чудо, за да запазят мястото си в "А" група. Вчера от Мездра си тръгна нападателят Абдурамане Бамба, а след мача ще го последват и повечето му досегашни колеги. От ръководството обявиха, че няма да могат да задържат футболистите си, на повечето от които договорите изтичат.

Срещу перничани треньорът на Локомотив Воин Войнов няма да може да ползва куп ключови играчи и включи в групата четирима юноши. Самият наставник обяви, че също не е наясно дали бъдещето му е свързано с тима от Мездра.

"Въпреки всичко съм доволен от престоя и работата си в Локомотив. В последния мач за сезона отново ще се постараем да покажем добра игра. Повече нищо не мога да кажа, защото вече от няколко кръга основен фактор бе едно голямо "ако"... Сметки, пазарлъци, уговорки... То се видя. Какво пък, Локомотив и преди това е играл в "Б" група. Щом така са преценили – добре. Ние доказахме, че не влизаме в уговорки. Съвестта ми е чиста. Както и тази на момчетата ми. Имам доста проблеми, но срещу Миньор ще дам възможност за изява на младите момчета", сподели Войнов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация