В Левски притеснени от евентуален провал срещу Сливен

09:21
В Левски притеснени от евентуален провал срещу Сливен
Голямо шубе налегна левскарите преди днешния мач със Сливен. От него зависи мястото на "сините" в Лига Европа. При равенство на "Герена" и победа на Локо София в Пловдив, жепейците ще изместят Левски от третото място в "А" група.

Миналата година Левски за малко да изгубят титлата в домакинския мач с Миньор Перник (1:1) и сега също се опасяват от подобен развой. Сливналии обаче се зарекоха да скочат здраво. Психическото предимство е на тяхна страна, тъй като хората на Дуци Симонович вече се спасиха от изпадане.

Мениджърът на Левски Георги Иванов ще заложи на схема 4-3-3 срещу "войводите". В нападение отново ще действа Мирослав Антонов. По крилата Гонзо най-вероятно ще заложи на Телкийски и Николай Димитров, а зад Антонов ще действа Христо Йовов. Като дефанзивен халф ще играе Седрик Бардон, който ще помага на Владимир Гаджев. Сливен няма да променя нищо в схемата в мача с Левски. Георги Дерменджиев ще заложи на 4-4-2 с Деян Христов на върха на атаката, а Миранда ще играе от по-задна позиция. Капитанът Миндев по всяка вероятност ще се нагърби с по-дефанзивна роля.

Левски ще излезе срещу Сливен без контузените Георги Сърмов, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов и Стефан Станчев.

В предишния кръг Левски победи Монтана като гост с 2:0. Сливен подпечата визата си за "А" група и през следващия сезон с категоричното 4:0 у дома срещу Пирин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mpire_bg
16.05.2010 13:17

Голямо шубе май го е хванало автора на тая лъжлива статия..... *thumb_down*