ЦСКА Москва пак поглежда към Иван Стоянов

09:12
ЦСКА Москва пак поглежда към Иван Стоянов
ЦСКА Москва все още държи под око Иван Стоянов.

Руският гранд си хареса футболиста през зимата и пита за него софийския си адаш, но до конкретна оферта не се стигна и Стоянов премина в Алания Владикавказ. Националът заби два решителни гола през сезона и играе силно, което накарало московските "армейци" да подновят интереса. Преди старта на мачовете в Русия за Стоянов питаше и Спартак Москва.

До трансфер в паузата на първенството, която започва утре, няма как да се стигне. Правилата на ФИФА не позволяват футболист да смени два пъти отбора си в 6-месечните трансферни рамки. Стоянов премина в Алания през януари и може да стане играч на ЦСКА най-рано през август.

В Русия прогнозират, че българинът ще излезе евтино на ЦСКА – не повече от 1 милион долара. За клуб, който вади по 15 милиона за актуални бразилски национали, едва ли е проблем.

Вчера Иван Стоянов и Иван Иванов бяха титуляри за Алания, но тимът им загуби с 0:2 гостуването си на Динамо Москва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
16.05.2010 10:25

''Правилата на ФИФА не позволяват футболист да смени два пъти отбора си в 6-месечните трансферни рамки''.Интересно,това как стана с Роби Кийн?Лятото беше продаден в Ливърпул,а на полусезона Тотнъм си го откупиха.