Шестима чужденци и петима наши в титулярния на ЦСКА през новия сезон

08:49
Шестима чужденци и петима наши в титулярния на ЦСКА през новия сезон
Само петима българи ще има в новия ЦСКА на Павел Дочев, твърди "Тема Спорт".

За успокоение на феновете става въпрос за титулярите. Идеята на червените началници е в стартовия състав да бъдат цели шестима чужденци и петима родни играчи. На този етап сигурните легионери са само Елиот Гранден и Маркиньос, който наскоро преподписа с тима.

Де факто "армейците" ще привлекат със сигурност поне трима чужденци, които трябва да вдигнат класата на отбора. От българите на този етап на сто процента сигурен като основен играч в отбора е само капитанът Тодор Янчев, който бе най-силният и постоянен в изявите си играч на „червените” през пролетта. Според информация на "Тема Спорт" лятната селекция на ЦСКА ще включва 4 или 5 нови футболисти.

В същото време от клуба категорично опровергаха появилите се информации, че проявяват сериозен интерес към двама играчи на Черно море. "Армейците" заявиха, че няма да вземат вратаря на моряците и бивш страж на ЦСКА Илко Пиргов и централния защитник Александър Александров.

"Пълна глупост е, че искаме играчи на Черно море. Няма такова нещо", казаха от клуба, като опровергаха и писанията, че искат да си върнат Тиаго Силва. Такъв трансфер също е абсолютно невъзможен.

Иначе двете нови имена дотук - Кристиян Мартинков и Никола Радулович, вече тренираха с отбора, но те няма да бъдат картотекирани в първия тим, а ще играят за втория състав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Miny_Haipy
16.05.2010 11:59

много смислови грещки бе братчетата ми я земете го по редактирайте малко

joro_71
16.05.2010 10:18

По интересното е не това,а колко треньора ще сменят през следващия сезон.Аз залагам на пет.