Милан разби Юве в мач без значение

23:37
Милан разби Юве в мач без значение
Милан разби Ювентус с 3:0 като домакин в среща от последния кръг на Серия А. И двата тима нямаха особена мотивация за тази среща, но "росонерите" изглежда разбираха, че това все пак е дерби и играеха с хъс и желание. От другата страна обаче, стояха група черно-бели бездушници, които само срамяха гордата история на своя тим.

Още в 14-а минута левият бек Лука Антонини откри резултата след пас на Зеедорф. Интересното при този гол бе, че младият Антонини бе оставен от Канаваро и Киелини да пробие защитата на Юве през центъра и да стреля покрай Буфон.

В 29-а минута след униално глупава грешка на Фабио Гросо, Роналдиньо получи топката на чиста позиция и шутира в долния ляв ъгъл на Буфон за 2:0. Бразилецът се радваше така сякаш вкарва попадение, с което "росонерите" са спечелили някакъв трофей. Изобщо бившият играч на барса се забавляваше на терена. Като истински бразилец той се радваше на играта и това, че мачът нямаше значение, като че ли много му харесваше.

След почивката Милан продължи да е по-добрият отбор на терена и логично в 67-а минута домакините стигнаха до трети гол. Дзамброта, играл осем години в Юве и после казал, че винаги е бил тифозо на Милан, центрира отдясно, топката попадна в Роналдиньо. Бразилецът с перфектен завършващ удар прати коженото кълбо в долния ляв ъгъл на Манингер.

На почивката Буфон бе заменен и се падна "честта" на австрийския вратар на Юве да вади топката от мрежата си при третото попадение. В крайна сметка Милан записа две победи с по 3:0 над Юве през тази кампания, но въпреки това сезонът за "росонерите" със сигурност не може да бъде определен като успешен. Колкото до Юве, едва ли феновете на този тим са виждали някога толкова разбита команда и толкова слаба и бездушна продукция от своите любимци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chanev92
16.05.2010 13:46

Juventus_tifoz ще ти обясня защо. Анчелоти в началото на кариерата си в Милан беше отличен. Да кажем, че първите му 3-4 сезона бяха за отличен. После почна тактиката на коледното дръвче и си кара с нея още толкова години, при това всеки мач. Развали играчи като Ривалдо и др. Гуркюф и джилардиньо играят прекрасно за новите си отбори, а в Милан нямаха тази възможност. Да не споменавам Руй Коща, който макар и на пределна възраст беше 20 пъти по-добър вариант от играещите тогава като титуляри. Има още много много критики. А за това, че стигнахме 3ти финал, стигнахме го,въпреки него *joking* .

Juventus_tifoz
16.05.2010 08:36

Vikkk, не мога да разбера, защо Вие феновете на Милан не харесвате Анчелоти. Та той изведе Милан до 3 финала в ШЛ, 2-та от които ги спечели. Как може да е некадърен треньор? П(Ще ти дам пример при нас - Липи спечели веднъж ШЛ с Юве, изведе отбора до още 3 финала и всеки фен на Ювентус мечтае той да се върне в отбора. *beer*

Vikkk
16.05.2010 01:23

За нови млади футболисти съм съгласен, но според мен Леонардо е много обещаващ млад треньор и имаше бъдеще в клубът. Въпреки че не взехме нищо (поради друг причини) предпочитам Леонардо за треньор пред Анчелоти. Дори и сега да има успехи в Челси, за мен той си остава най-некадърният треньор...

vanHuistelrooy
15.05.2010 23:43

Без качествен тренер и нови млади футболисти сме за никъде.

shizofrenik
15.05.2010 23:41

Дида и Фавали *thumb_up* Достойно изпращане,Рони ВЕЛИК дано догодина да е още по-луд.ДУНГА ПЕДЕРАС .ЛЕО