Сър Алекс: Жена ми ме изрита и ми нареди – Няма да се пенсионираш!

19:12
Сър Алекс: Жена ми ме изрита и ми нареди – Няма да се пенсионираш!
Ще си тръгна тогава, когато отборът е на върха, обеща мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Спекулации около бъдещето на шотландеца излизат постоянно в медиите на Острова. Фърги обаче сподели, че няма да остави отбора в труден момент. Мениджърът на "червените дяволи" разказа още как съпругата му буквално му е забранила да се пенсионира.

"Ако ние сме в лоша позиция, това няма да е правилното време за мен да си тръгна. Никога няма да поставя новия мениджър в ситуация, в която отборът е в лошо положение", каза сър Алекс.

"Искам да напусна Юнайтед, когато сме на върха. През 2002 година, аз имах такова хрумване. Възрастта 60 години ми звучеше добре, аз бях спечелил Европейската купа и много хора си казваха: Никога няма да направиш това отново. Има много интересни неща, които ти минават през главата в такъв момент – Манчестър Юнайтед не искаха повторение на ситуацията с Мат Бъзби и такива неща, но след като взех това решение представянето на тима спадна и всичко беше един голям кошмар. В навечерието на Нова Година, отидохме на вечеря със семейството ми и когато се върнахме у дома аз заспах на дивана. Моята съпруга Кати влезе с трите момчета зад нея, изрита ме по крака и ми каза – Ти няма да се пенсионираш!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fluobera
15.05.2010 23:16

golemiq_geshan... утрепка ще викаш на баща си...шот та е направил...и ходи еби маика си в путката... за да унищожиш плода които гние в нея...и по тоя начин ще предотвратиш появата на още по тъпо копеле от тебе...

darkspeed
15.05.2010 21:18

Какво се базикаш бе хамав, ти една статия за Фъргюсън не си изпуснал да се заядеш.. Ма какво да направим, още имаш комплекси от 7:1 *smile* .

fluobera
15.05.2010 20:08

хахаха много смешно golemiq_geshan...пияница е баща ти...защото е свършил в маика ти когато е бил в нетрезво състояние... *devil*

golemiq_geshan
15.05.2010 19:32

По-скоро се оправдава и жена му го е изритала наистина , но защото е дърт пияница *lol* *beer*