Вижте кои футболисти ще ни представят срещу Белгия и ЮАР

15:22
Вижте кои футболисти ще ни представят срещу Белгия и ЮАР

Националният отбор на България ще изиграе две контролни срещи, съответно с Белгия на 19 май и с ЮАР на 24 май.
 
Селекционерът на "трикольорите" Станимир Стоилов повика и играчите от българското първенство, които допълват групата за двете приятелски срещи.
 
Както е известно преди два дни нападателят на Манчестър Юнайтед  Димитър Бербатов обяви напускането си на националния отбор.
 
Вижте играчите от "А" група, които попаднаха в националния отбор:

Георги Петков (Левски), Веселин Минев (Левски), Пламен Николов (Литекс), Павел Виданов (ЦСКА), Ивелин Попов (Литекс), Мартин Камбуров (Локомотив София)
 

Вижте и пълния списък с играчи на България за контролите с  Белгия и ЮАР:

вратари: Николай Михайлов (Твенте), Георги Петков (Левски)
 
защитници: Станислав Манолев (ПСВ Айндховен), Станислав Ангелов (Енерги Котбус), Веселин Минев (Левски), Живко Миланов (Васлуй), Пламен Николов (Литекс), Иван Иванов (Алания Владикавказ), Павел Виданов (ЦСКА)
 
полузащитници: Стилиян Петров (Астън Вила), Чавдар Янков и Велизар Димитров (Металург Донецк), Иван Стоянов (Алания Владикавказ), Благой Георгиев (Терек Грозни), Георги Пеев (Амкар Перм)
 
нападатели: Ивелин Попов (Литекс), Мартин Камбуров (Локомотив София), Димитър Рангелов (Борусия Дортмунд), Валери Божинов (Парма)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
15.05.2010 23:52

krasenco, пич, аз говоря като цяло за родните стандарти. Иначе ако трябва за междуранордна класа, то тука нямаме ни един такъв. Само Стилиян, Божинов и отчасти Манолев, другото за мес(т)на консумация *joking*

krasenco
15.05.2010 22:12

Notlike какви халфове имам бе брат?Само Стилиян и това е!Чавдар Янков го чакаме от сумати квалификации да направи един силен мач.А за Здравко Чавдаров не съм съгласен,че е за националния.Просто не е стабилен и отвреме-навреме увисва.Според мен Иво Иванов е най-добре,може би и Илко Пиргов до някаде.

Notlike
15.05.2010 22:05

Помня по едно време Гошо Вратарчето с най-малко голове в Европа, синьото Дон Балон веднага на първа страница май го тури. И като сметнаха, същият имаше най-малко удари (точни) в очертанията си от първите 100 *lol* Иначе какви са тия двамата на врата бе - две перуки, убити риби. Има къде-къде по-добри вратарчета като Илко Пиргов и Здравко Чавдаров, а в защита спокойно може да викне Иво Иванов и Танко Дяков вместо тия борсуци Николов и Русия. Халфовете са ни добре, като изключим, че можеше да викне Румен Трифонов, а в атака нямаме по-добро в момента. Може би само Мицански може да е отчасти конкурениця, но момчето е още младо, а и да не забравяме, че играе в Екстракласа, не Висшата лига *smile*

narkomana
15.05.2010 19:19

хехехехеххе Мъри курво Мъри кърво !!!! *thumb_up*
закво не викана МЕЦАНСКИ бе ... Георги Петков *lol* Ами по добре Иван Караджов *beer*

krasenco
15.05.2010 17:58

Значи,за Гошо Петков мога да кажа,че много мачове е вадил найстина.Не сравнявайте играта му сега и преди.Преди беше супер вратар,а сега вече не е на това ниво.Каквото е дал,дал.Мисля,че вече трябва да се даде шанс на Иво Иванов.Формата на Иво е с пъти по-добра от тази на Петков в момента.

dumbo_s
15.05.2010 17:20

Не искам да налагам мнение , но как можете да говорите глупости , че "Гошо Петков" е вадил България от мачове ... Той освен да вади топката зад мрежата друго не може ... Доста пъти показа , че не е концентриран постоянно и именно той беше голямата пречка пред Левски за Европа *smile* ... Много ще ме извинявате , но той е посредствен за своя пост и това че има малко голове не трябва да ви заблуждава , защото той играе в Левски ... Ако някой може да намери статистика колко опасни удари е спасил ще се радвам да видя , защотото съм сигурен че е процента е 15 - 20 % ... Мисълта ми е че за отборите от "голяма тройка" на България като Левски , ЦСКА , Литекс има по не повече от 5-10 удара към врата като 5 са извън нея ... 3 са изключително немощни , 1 от корнер и дефакто вратарите има 1 - 2 спасявания ... Видяхме го Гошето в големите мачове в Европа , така че няма място в националния отбор !!!

eliot_granden
15.05.2010 16:39

Breezer, ти бегай цункай Гошето по к**а, а пък ние ще си плюеме, за смазка *thumb_up*

bacardy_breezer
15.05.2010 16:23

Абе кво плюете Гошо Петков бе боклуци ??? Тоя човек толкова пъти ни е спасявал от РАЗГРОМИ, толкова пъти е носел отбора на плещите си, че трябва да му целувате краката, не да го плюете *thumb_up*

stoqn90
15.05.2010 16:13

ако пусне В. Минев да играе, по-добре ще е за всички българи стоилов да си подаде оставката *angry*

dumbo_s
15.05.2010 16:07

Георги Петков (Левски), Веселин Минев (Левски), Пламен Николов (Литекс), Павел Виданов (ЦСКА)... До кога в националния отбор ще има подмолни игри ... Тези не заслужават да играят в А група , а да не говорим на такова високо ниво *angry* Марио Кирев и Симеон Иванов играят в Европа и заслужават много повече да са на мястото на Петков ... Другите трипа са под всякаква критика и има страшно много заместници за да коментирам ... По ме дразни факта защо играчи като Янков , Миланов , Рангелов , В.Димитров , Ст.Ангелов се викат още при положение , че тяхната кариера върви в стремглава посока надолу ... :@ ... Няма място за мишлета в национала ... Имаме много добри играчи заслужаващи много повече шанс от тези "звезди" .... Някой ако има да каже нещо срещу това мнение , ще го пречета с голям интерес ... *thumb_up*

soler
15.05.2010 15:48

А да също така и без Петков на негово място има много варианти

soler
15.05.2010 15:47

На мястото на Иван Иванов,Веселин Минев,Чавдар Янков,Георги Пеев и Димитър Рангелов трябва да са Иво Иванов,Орлин Старокин,Тодор Янчев,Влади Гаджев(когато си вазвъне формата и по възможност да се махне от Левски),Мартин Петров,Илиян Мицански

Fabregas_boy
15.05.2010 15:45

Лелеее,Иван Иванов и Георги Петков *sick* Мъри не е ли чувал за Иво Иванов и Илко Пиргов/Здравко Чавдаров *wink* Иначе браво че е викнал Камбуров *thumb_up*