В Левски започват анализ на грешките през сезона

14:39
В Левски започват анализ на грешките през сезона

Старши-треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са мотивирани да победят Сливен в последния си мач от "А" група и така да си осигурят място в турнира Лига Европа през новия сезон.
 

"Това е последен мач за нас, мотивирани сме да се представим добре и да оставим добро впечатление. Надявам се този мач да гарантира влизането ни в Лига Европа", заяви спецът.
 

Той коментира и дали напрежението в тима, което продължава през целия сезон, може отново да попречи на "сините" да спечелят срещата си.
 

" Левски винаги е изигравал най-добрите си мачове под напрежение. Вярно е, че през тази година допуснахме някои разочароващи резултати, но все пак играем у дома. Надявам се да си вкараме положенията и да победим", продължи Здравков.
 

Треньорът разкри, че ще се направи обстоен анализ на представянето на "сините" през този сезон, като добави: "Не знам къде не се получиха нещата през този сезон. Ще направим обстоен анализ на представянето ни през този сезон, но най-важното е да се учим от грешките си. Имаше много субективни и обективни фактори, които попречиха на Левски през тази година."
 

Здравко отказа да коментира бъдещето си в Левски, а само добави, че за него най-важен е последният мач на тима. "За мен най-важен е утрешният мач. Ръководството може да ви каже дали ще остана. Преди да свърши сезона не може да се говори за нищо", каза за финал "синият" наставник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация