Юнайтед и Бирмингам договориха Бен Фостър

18:53
Юнайтед и Бирмингам договориха Бен Фостър
Вратарят на Манчестър Юнайтед Бен Фостър води преговори с Бирмингам, след като офертата от страна на тима на Алекс Маклийш за младия страж е била приета от ръководството на "червените дяволи".

Фостър беше определян като новата надежда на Манчестър Юнайтед и Англия, но серия от скъпоструващи негови грешки в клубния му отбор го извадиха от сметките на сър Алекс Фъргюсън. Бирмингам Сити наскоро трябваше да се примири, че не може да задържи Джо Харт, който се завърна в Манчестър Сити, но Алекс Маклийш реагира бързо в опит да запълни дупката оставена от младия страж на "гражданите".

Бирмингам са постигнали договорка с Манчестър Юнайтед за трансферната сума на играча и се смята, че тя е около пет милиона паунда. В момента Фостър обсъжда с бирмингамци личните си условия. Агентът на играча Лий Пейн потвърди, че очаква сделката да приключи през следващата седмица.

"Близо сме до сделка! Двата клуба се разбраха за цената и дадоха разрешение на Бен да преговаря за личните си условия. Очакваме сделката да бъде окончателното оформена през този уикенд или в началото на следващата седмица", сподели Пейн пред "Скай Спортс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация