Стенли: Трябва да превърнем равенствата в победи

18:25
Стенли: Трябва да превърнем равенствата в победи
Новият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров призна, че неговият клубен тим Астън Вила трябва да започне да печели повече мачове, ако иска да има по-успешен сезон през новата кампания в Англия.

Тимът на Мартин О\'Нийл приключи поредния си добър сезон, завършвайки шести в крайното класиране на Висшата лига и достигайки финал в Купата на Лигата и полуфинал за ФА Къп. Капитанът на Вила обаче смята, че той и неговите съотборници са загубили мястото си в Шампионска лига заради прекаленото много равни мачове, които тима записа този сезон - цели 13.

"Това бе страхотен сезон за Вила и наистина е жалко, че такъв добър сезон приключва без награда за нас. Бяхме близо до спечелването на Карлинг Къп и ФА Къп, а освен това изпуснахме четвъртото място. Сигурен съм, че опита от този сезон ще ни даде много материал за размисъл преди началото на новата кампания. Аз смятам, че ще извлечем доста позитиви от факта, че бяхме на два пъти на "Уембли" и че се борехме до последно в лигата. Показахме отлични неща през последните няколко месеца, но този огромен потенциал в крайна сметка се материализираше в равенства. През новия сезон, трябва да имаме по-голяма мощ през вратата на противника", коментира Стенли.

Дефанзивният полузащитник допълни, че във Вила са доволни, че ще имат повече дербита през сезона 2010/2011 година. Клубът ще играе с градския съперник Бирмингам, както и с местните съперници Уулвс и Уест Бромич. Петров каза още:

"Някои хора смятат, че няма нужда от прекалено много дербита и това не е хубаво нещо, защото отборите си пречат един друг за постигането на своите си цели в тези мачове. Вила обаче се справя добре в тези дербита, откакто аз съм тук и въпреки че направихме два равни мача с Уулвс, аз съм сигурен, че нашите фенове са доволно от изхода на двете дербита с Бирмингам Сити."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ilio12
14.05.2010 23:53

това ако стане Вила са шампипни .. *thumb_up*

fitnes_mania8
14.05.2010 21:17

*thumb_up* УСПЕХ СТЕНЛИ.. дано ни доведеш до голям Форум *beer*