Робен благодари на лекарите за формата си

14:36
Робен благодари на лекарите за формата си
Звездата на Байерн Мюнхен Ариен Робен изрази благодарността си към медицинския екип на клуба, който според играча е имал решаваща роля за невероятната форма на холандеца през този сезон.

През кариерата си Робен често имаше проблеми с контузии, но през тази година се наслади на отличен сезон в Германия, в който много важна част изигра доброто му здравословно състояние.

"Фитнесът е най-важният фактор за мен. Имах лош късмет, нуждаех се от операция на коляното през есента, но оттогава съм много постоянен. И преди съм имал проблеми с мускулни контузии. Това беше тежък сезон, но се справих, най-вече благодарение на доктор Мюлер-Волфарт и отличния лекарски щаб в тима. Те значат много за мен", заяви крилото.

Робен вярва, че баварците няма да подценят мача с Вердер на финала за Купата на Германия, преди предстоящия заключителен двубой от Шампионската лига срещу Интер.

"Идва събота, ще се концентрираме върху мача с Бремен. На тази фаза от сезона, мачът с Интер трябва да е по-назад в мислите ни. Когато излезем във финала за Купата на Германия ще мислим само за Вердер. Често показвахме, че сме способни да се концентрираме поотделно върху всеки един мач", допълни холандецът.

Байерн преследва требъл тази година, като вече спечели Бундеслигата, а освен това е на финал в Шампионската лига и в турнира за Купата на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация