Фабрегас: Мечтая да се завърна на \"Камп Ноу\"

13:32
Фабрегас: Мечтая да се завърна на \"Камп Ноу\"
Испанският полузащитник на Арсенал Франсеск Фабрегас иска да разреши своето бъдеще преди Световното първенство, но допълни, че не бърза да напуска Северен Лондон в посока Барселона.

Полузащитникът, който е юноша на каталунците, премина в тима на Арсенал на 16 години и постепенно се превърна в капитан на отбора. Европейските медии съобщават, че Фабрегас най-вероятно ще се завърне на "Камп Ноу", но самият халф, който все още се възстановява от счупена фибула на крака, заяви:

"Искам да взема решение за моето бъдеще пред Световното първенство. Невъзможно е да се представиш на 100% на Мондиал, ако не си напълно фокусиран върху спортния аспект на играта. Това няма да донесе дивиденти на никого. Ако някога напусна Арсенал, то това ще бъде за да играя в Барселона. Бих искал да премина там, дали обаче те ме искат е друг въпрос. Аз съм на 23 години и имам дълга кариера пред себе си. Никога не съм крил факта, че да играя отново за Барселона е моя мечта, която искам да изпълня. Аз обаче съм щастлив в Арсенал. Не бързам да напускам. Барса продължава да се бори за титлата, а аз съм си играч на Арсенал. Ще бъде знак на неуважение, ако говоря сега за мой трансфер."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cek0112
18.05.2010 20:05

е дано отиде поне в Барса ще печели титли *joking*

Barca_fen112
14.05.2010 15:43

Защо да не отговаря PERSIE11 ? Ако той бе 100 процента сигурен ,че ще остане и интерес нямаше към него съвсем други неща щеше да каже .Определено има нещо , та дано да дойде *smile*

Barca_fen112
14.05.2010 15:42

Никога не съм крил факта, че да играя отново за Барселона е моя мечта, която искам да изпълня <----- що да не отговаря .Ако нямаше никакъе интерес към него от страна на Барса и той бе 100 процента сигурен ,че няма да се махне съвсем други неща щеше да каже .Така че определено има нещо ,дано да дойде *smile*

PERSIE11
14.05.2010 13:52

Пак заглавието не отговаря на статията но .....