Тери още се терзае за пропуснатата дузпа в Москва

12:13

Тери още се терзае за пропуснатата дузпа в Москва
Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че все още е преследван от мислите за пропуснатата дузпа във финала за Шампионската лига в Москва срещу Манчестър Юнайтед през 2008 година.

"Нищо няма да компенсира загубата ни в Москва и пропусната ми дузпа, освен ако не спечелим Шампионската лига, докато аз съм играч - това е факт. Но ние имаме шанс да влезем в историята, печелейки дубъл в Англия. Досега клубът никога не е постигал дубъл, а ние имаме отличен шанс да го сторим", заяви бранителят.

Тери е готов за игра, след като преодоля контузия, за която в началото се говореше, че може да го извади дори от състава на Англия за Мондиала, но впоследствие се оказа, че не е нищо сериозно. Защитникът пострада при сблъсък с Даниел Стъридж на тренировка, но скенерът показа, че той не е счупил кост в крака си, както се предполагаше.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
14.05.2010 14:13

На мен още ми се насълзяват очите само като чуя Москва 2008

atletico_manutd
14.05.2010 12:31

няма как да не го терзае .... и ще го терзае до края на живота му , макар че всеки може да пропусне *thumb_up* държеше Челси в ръцете си наистина като един капитан ама ..... тогава седях и си мислех как изпускаме ШЛ в най-добрия сезон , но после всичко се подреди *beer*