Берое пред фалит, подаряват отбора

11:47
Берое пред фалит, подаряват отбора
Берое се класира за Лига Европа, но може да фалира преди началото на турнира. Клубът от Стара Загора е затиснат от безпаричие. На пресконференция вчера шефовете обявиха, че акциите на Берое се предлагат безвъзмездно на всеки, който иска да финансира отбора.

"Готови сме при всякакви условия да се разделим с акциите безвъзмездно. Само ще бъдат прихванати задълженията на клуба, които са от порядъка на 200-300 хил. лева. Ще се разделим с пакета акции при две условия. Първото е поемането на задълженията, а второто условие - да се дадат ясни гаранции и сигурност, че отборът ще бъде финансиран стабилно и ще го има", заяви на пресконференция председателят на съвета на директорите адв. Дамян Георгиев, цитиран от "7 дни спорт".

Сбирката предизвика огромен интерес сред медиите и феновете. На нея присъстваха още треньорът Илиан Илиев, помощникът му Ивко Ганчев, както и някои от титулярите - капитанът Слави Жеков, Петър Костадинов, Дончо Атанасов и Георги Андонов, които призоваха бизнесът в Стара Загора да започне да помага финансово на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация