Батков тайно при Левски, успокоява играчи и треньори

11:43
Батков тайно при Левски, успокоява играчи и треньори
Тодор Батков стъпи на "Герена", без да го зърнат външни очи, без камери и микрофони, без журналисти и запалянковци. Атмосферата в Левски е на 101 процента концентрирана и делова в името на "европейската" победа в неделя над Сливен. Затова и собственикът на клуба се появи почти инкогнито. Нещо повече - отговорни фактори на "сините" отказаха да потвърдят срещата с отбора, съобщава "Труд".

Все пак неофициална информация - Батков се появи на закритата тренировка в сряда вечерта. Видя се с футболистите, говори с мениджъра Георги Иванов-Гонзо и други началници. Есенцията - адвокатът гарантира пред тима бъдещето на Левски, блокирането на катаклизми поради всеобщата криза и обеща скорошно издължаване на неголемите забавени суми. Иначе казано - няма страшно, бъдете спокойни.

Очакваните стотици хиляди евро от некоректни длъжници на клуба би трябвало да пристигнат до две седмици и сумите ще идат основно към футболистите.

Говори се, че Батков одобрил и списъка за селекция и листата с десетина играчи за раздяла чрез продажби или освобождаване по взаимно съгласие. Всичко обаче ще бъде задействано от понеделник, все пак актуалната цел е да бъде пипнато "европейското" трето място.

Засега на "Герена" приемат, че свободни пари за селекция няма и се разчита чрез продажби да се осигурят неколкостотин хиляди евро за нови.

В последните дни, може би за 12-и път изобщо, тръгнаха слухове, че Румен Гайтански-Вълка може да помага с пари на Левски. Всички отричат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация