Бардон напуска Левски

08:20
Бардон напуска Левски
Бъдещето на Седрик Бардон не е свързано с Левски, твърди "Тема Спорт".

В неделя халфът за последен път ще се появи със син екип по време на мача със Сливен. След това ще търси късмета си другаде. Наскоро той обяви, че смята да изпълни договора си с тима, но по всичко личи, че това няма да се случи.

Французинът е получил две оферти и най-вероятно ще избере едната от тях. Предложенията идват от клубове от Израел и Кипър. Бардон игра и в двете страни и остави добри впечатления. През пролетта на 2008 той премина от Левски в Бней Йехуда и помогна на отбора да се спаси, а след това пое към Анортозис, с който дори игра в Шампионската лига и отбеляза гол на Интер.

През лятото французинът с кански мъки бе върнат на "Герена" от собственика Тодор Батков. Тогава адвокатът дори заяви, че договорът на Бардон е безсрочен и след като прекрати кариерата си, ще му бъде предложен пост в клуба. След привличането на Александър Александров обаче двамата влязоха в конфликт и дори в последните мачове французинът остава резерва за сметка на Кривия. Именно това е повлияло на решението на Бардон да напусне.

Миналата седмица пък Георги Иванов – Гонзо заяви по повод на французина, ча той вече е на предела на възможностите си и не може да даде още много на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация