\"Рано или късно ще поема Реал Мадрид!\"

16:32
\"Рано или късно ще поема Реал Мадрид!\"
Треньорът на Интер Милано Жозе Моуриньо заяви, че един ден ще поеме Реал Мадрид, въпреки че не разкри кога точно ще се случи това.

Португалският специалист от доста време е свързван с преминаване в Испания, но досега отказваше да коментира бъдещето си.

Сега обаче бившият наставник на Челси и Порто призна, че един ден ще поеме Реал Мадрид, макар да не уточни точно кога.

"Слуховете, че съм с единия крак в Испания са неверни. Аз обаче ще водя Реал Мадрид. Водих голям тим в Англия, в момента съм треньор на голям тим в Италия, ще водя голям тим и в Испания. Спечелих всичко в три страни, няма нещо, което да ми липсва. Смешно ми е обаче, когато ме сравняват с треньори, които не са печелили дори Купата на Тоскана или Реджио Калабриа", заяви той.

За две години в Порто, Моуриньо спечели две титли, една купа и Шампионската лига, както и Купата на УЕФА. В Челси той също спечели две титли, ФА Къп, две Купи на Лигата, а в Италия има една титла и една купа на страната, като най-вероятно ще спечели Скудетото и тази година, тъй като тима му води на Рома с две точки кръг преди края. Той има шанс да спечели и втората си титла от Шампионската лига в предстоящия финал срещу Байерн Мюнхен, който ще се играе на 22 май на "Сантяго Бернабеу".

Пресата и Италия, и в Испания, смята, че Моуриньо ще поеме Реал Мадрид през следващия сезон, но самият той заяви по-рано тази седмица, че няма контакти с други отбори и има договор с Интер за още два сезона.

Португалецът обаче не крие, че не харесва Италия като страна и като футбол.

"Хората идват и ме потупват по гърба, казвайки: \'Ти си страхотен, ти си невероятен, продължавай така\', а веднага след това ме атакуват. Искат ми автограф, искат да се снимаме, а после се променят. Не харесвам това, макар някои треньори да го одобряват", добави Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
13.05.2010 22:07

Айй маай са от Интер,че ма дразниш..напусни италиянското първенство..