Берба се врече във вярност на Юнайтед, Милан и Байерн не са варианти

14:59
Берба се врече във вярност на Юнайтед, Милан и Байерн не са варианти
Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че иска да остане на стадион "Одл Трафорд", тъй като според него това е най-великият клуб в света.

Бербо, който приключи сезона в Англия с 12 попадения, заяви:

"Аз съм футболист на Манчестър Юнайтед! Не се стремя да си вдигам цената за някой голям клуб, просто, защото вече съм в най-големия. Това, че съм в Юнайтед, ме кара да се будя с усмивка всяка сутрин. Изключително съм щастлив, че съм част от този отбор. Може да не ми личи, че съм щастлив, но повярвайте ми, така е".

Нападателят на "червените дяволи" продължи: "Не съм разговарял със сър Алекс Фъргюсън за бъдещето си в отбора. Аз обаче си имам договор и смятам до неговия край да се боря за мястото си в Юнайтед. Съгласен съм, че трябва да бъде привлечен нападател и смятам, че хората в Юнайтед, които отговорят за това ще го направят. Аз обаче не се притеснявам от конкуренцията и ще се боря за мястото си".

Бербо бе попитан дали има информация за интерес към него от страна на Милан, а българският нападател отговори:

"Не, не е имало никакви срещи по този повод, а освен това няма информации за такъв интерес".

Таранът призна, че се съгласява с мнението на Райън Гигс и Пол Скоулс, че клубът има нужда от нов нападател.

Бербатов заяви още, че вратарят на Славия Раис МБоли е оставил много добри впечатления с изявите си в Юнайтед, когато бе на проби в тима през миналата седмица.

Треньорът на вратарите на английския гранд е казал лично на Бербатов, че алжирецът притежава отлични качества. Запитан за евентуален свой бъдещ трансфер в Байерн Мюнхен, Бербатов каза:

"В Германия ще играя само за Байер Леверкузен, защото това е отбора, който ми даде всичко".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Beckenbauer
14.05.2010 09:01

Берба напусна!Браво сега ще видят всички отрепки,че за него сме за наникаде!!! *angry*

danman
13.05.2010 15:43

"Аз съм футболист на Манчестър Юнайтед! Не се стремя да си вдигам цената за някой голям клуб, просто, защото вече съм в най-големия."
Сигурно,като усещане е невероятно.Да си част от този велик отбор.Но,за да останеш част от него трябва да раздаваш себе си,а Бербо не го прави.Сега оповести,че иска да се отдаде на клубния си отбор.Въпросът е какво иска Сър Алекс и какъв ще бъде неговият отговор.А,като му гледах физиономията и държанието в последните няколко мача на Юнайтед,когато Бербо изтърва много положения,едва ли ще го остави в отбора.Но, ще видим.