Боби Михайлов: Искрено съжалявам, че Бербатов се отказа

13:59
Боби Михайлов: Искрено съжалявам, че Бербатов се отказа
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи специално изявление по повод отказването на Димитър Бербатов от националния отбор на България.

"Днес българският национален отбор се разделя с един от водещите си футболисти, със своя капитан. Димитър Бербатов обяви пред нас решението си да не играе повече за България. Като президент на Българския футболен съюз искрено съжалявам, че един от лидерите в състава на националния отбор е взел това решение. В същото време уважавам правото на избор на един голям мъж и баща. Благодаря на Димитър Бербатов за всичко, което е дал на България с националната фланелка, и искрено му пожелавам много успехи в бъдеще.

Българският национален отбор ще продължава да преследва целите си - най-близката на хоризонта е класирането за европейското първенство в Полша и Украйна след две години. Надявам се цяла България да има отново поводи за радост от успехите на националния отбор на футболния терен.

Борислав Михайлов,
президент на БФС"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
16.05.2010 14:45

Мисля, че снимчицата горе, по-скоро показва, че Перуката е много доволен от напускането на Бербатов! Но и той самият, и треньорчето му, едва ли ще дочакат, края на тези квалификации! *lol*

mire94
16.05.2010 08:49

еврпейско ама 2020 сигурно !!! а световно ...............