Стоилов: Не подкрепям решението на Бербатов, но го уважавам

13:55
Стоилов: Не подкрепям решението на Бербатов, но го уважавам
Вижте специално изявление на селекционера на националния отбор на България Станимир Стоилов по повод отказването на Димитър Бербатов от представителния ни тим:

"Днес Димитър Бербатов обяви решението си да не играе повече за националния отбор на България. За всички нас това е една тъжна новина. Българският национален отбор се разделя с един от най-успелите си футболисти, получил световно признание за своите качества и талант. За мен като селекционер бе истинско щастие и удоволствие да работя с толкова интелигентен и класен играч, който ще остане в историята не само на българския, но и на европейския футбол. Не подкрепям взетото от Димитър Бербатов решение, но го уважавам.

В същото време ние сме длъжни да гледаме напред. Без един от своите лидери на терена всички играчи, заслужили с представянето си честта да защитават националната фланелка, трябва да заиграят с удвоени сили в името на общата цел - класирането на националния отбор за Евро 2012.

Станимир Стоилов,
национален селекционер"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denimirr
13.05.2010 23:19

добре че имаме Божинов, но без Бербатож ще сме още по зле *sad*

fcb_spain
13.05.2010 17:50

6том футбола може без марадона,зна4и и националния може без всеки!!!

paco_kl
13.05.2010 16:38

стиге вече със сензациите.не е станало кой знае какво.нормално е след като се излива много помия по негов адрес,да се откаже.в действителност е възможно и заради друго да избягва да се прибира в българия.ама айде,няма нужда...

Pechenqgata
13.05.2010 14:59

кой ще го замести само нз... Камбуров ли Велизарката ли кой бе нямам думи...

vladovichev
13.05.2010 14:49

Бербатов - просто вече и след напускането му ще се борим за 3-то място в квалификациите *sad*