Фабрегас подписва с Барса преди началото на Мондиала

13:23
Фабрегас подписва с Барса преди началото на Мондиала
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас ще подпише договор с испанския шампион Барселона преди започването на Световното първенство в ЮАР, съобщава отлично информиран източник на "Ел Мундо Депортиво".

Според изказване от член на семейството на полузащитника, той ще подпише с Барса за 4.5 години.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е провел специален разговор с Фабрегас, като след него французинът е дал съгласието си за трансфера, тъй като е уважил желанието на футболиста да продължи кариерата си на "Камп Ноу".

Както известно Сеск Фабрегас е юноша на каталунския тим и никога не е крил желанието си да се завърна в клуба. За сега не се съобщава точната дата на подписването на договора, както и трансферната сума, която Барселона трябва да заплати на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
14.05.2010 11:00

WarZone123 сигурен ли си а ? Тогава защо вчера Пред Елмундо депортиво в Испания . Каза следното нещо - Единсветния отбор заради който бих напуснал Арсенал е Барселона ,А дали ще отида не мога д кажа нищо .Нямам намерение да напускам Арсенал защото ми харесва ,но във футбола не се знае нищо ! След тези думи той бе бурно аплодиран в продължение на около 20 секунди ! Така че не бъди толкова сигурен ,че няма да отиде .а тези испански селяни както ги наричаш са най - добрите вестници в Европа ! *wink*

WarZone123
13.05.2010 20:24

Тия преси вече тотално изпушиха, в Барса ще ходи... Той си каза, че Арсенал е неговия отбор, това са поредните измислици на някой испански селянин.

blago_pz
13.05.2010 15:48

Не го вярвам преди да е официално.Маса подобни глупости излезнах още преди няколко месеца, обаче Фабрегас все още си е в Арсенал.Дано си остане там *beer*

sani_1234
13.05.2010 14:51

и давид вия и фабрегас уникален отбор ще имаме и меси и шави и иниеста и педро ......... ще газим всички.