Живков: Писна ми да представям нови треньори!

12:33
Живков: Писна ми да представям нови треньори!
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че всичко с лиценза на клуба за новия сезон е наред. Живков също така разкри, че му е омръзнало да представя нови треньори на "армейците" и се надява Павел Дочев да остане дълго време начело на "червените".

"Всички документи са подадени в БФС и са в изрядно състояние. Всичко е платено, а затова, което не е платено сме постигнали споразумение за разсрочено плащане:, каза Живков.

Той поздрваи с "Добре дошъл" новия треньор на отбора и му пожела много успехи.

"Омръзна ми да представям нови треньори. Мисля, че този път намерихме това, което търсим. Смятам, че Павел Дочев ще се справи с работата си", допълни Живков. Изпълнителният директор на ЦСКА добави, че настоящия треньор Димитър Пенев ще води тима и в мача срещу Черноморец, а след това ще остане като консултант в отбора.

Живков добави, че са проведени разговори с Иван Караджов и Павел Виданов за продължаване на договорите им и до няколко дни всичко ще е финализирано. Живков обясни, че тъй като в момента има договор с Падерборн Дочев не може да води официално тренировките на ЦСКА, но може да бъде с отбора от началото на подготовката му, тъй като от вчера има сключен договор като консултант в тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
20.05.2010 11:43

Голям удар направихте - признавам. Улучихте 10ката: Падерборн. Какво е казал Падерборн? Титла, купа и Шампионската лига - в цкса винаги това са целите