Новият треньор на \"червените\": Ще искам ЦСКА да играе офанзивен футбол

11:44
Новият треньор на \"червените\": Ще искам ЦСКА да играе офанзивен футбол
Новият старши - треньор на ЦСКА Павел Дочев разкри, че не възнамерява да прави огромни промени в лагера на "червените".

"Гледах последните мачове на отбора. ЦСКА стои добре в тактически план и има класни изпълнители. Нямам намерение да правя огромни промени, а да взема най-доброто от този отбор. Ще се опитаме да вземем един или двама нови футболисти, които още да вдигнат нивото на тима", споделя специалистът на днешната си пресконференция.

Дочев също така сподели, че ще изисква от своите възпитаници да играят във всеки мач офанзивен футбол.

"Мога да ви разкрия, че моята философия във футболно отношение ще толерира офанзивния футбол. В А група повечето отбори играят много защитно срещу ЦСКА, така че ние трябва да се усъвършенстваме във фаза атака", допълва Дочев.

Специалистът също така разкри, че ще се опита да вземе в своя щаб кондинционен треньор, който е бил част от екипа на Феликс Магат.

"Става въпрос за младо момче, на 32 години. Той е работил като кондинционен треньор в щаба на Магат и аз се опитвам да го убедя да дойде в ЦСКА. Все още нищо не е ясно", допълва Дочев.

Както е известно Дочев, подписа договор с "армейците" за две години. Заплатата на наставника ще бъде 10 000 евро на месец, като в нея не влизат премии и бонуси.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
20.05.2010 11:44

Падерборн сподели: Аз познавам Брад Пит

donatelo
16.05.2010 22:16

Сигурно и на него щемуе необходим преводач? *joking*

krasenco
13.05.2010 12:37

Дано да не говори само така!Писна ми на всеки полусезон да се вземат по 10 нови футболисти.Най-добре да вземат един-двама,ама наистина класни и най-много някое младо момче от школата.