\"Нека бъдем честни, трябва ни нов нападател!\"

10:56
\"Нека бъдем честни, трябва ни нов нападател!\"
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че неговия тим трябва да привлече двама класни футболисти през летния трансферен прозорец.

"Трябва да подпишем с двама много класни футболисти през лятото, за да влезем по-силни в борбата за титлата през следващия сезон", каза Рууни.

"Да погледнем тима ни от 1999 година, когато Юнайтед спечели три трофея. Тогава в състава имахме четирима добри нападатели, като всеки един можеше да бележи. Сега сме само аз, Димитър Бербатов и Майкъл Оуен. Имаме и младия Федерико Македа, но аз лично смятам, че ако привлечем още един силен и опитен нападател, това ще е от полза на отбора", допълни нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crreal
13.05.2010 13:02

Да трябва ви,но и новия ще е като Бербатов, ако целия отбор продължи да играе за Шрек като е на терена, а другите играчи да са на заден план.

danman
13.05.2010 11:54

Ми, то и малките деца го знаят това.На Рууни ще му е много трудно да бъде сам, като е контуззен лошо.Няма кой да го замести.Оуен контузен,Бербатов за нищо не става,а Македа е още доста зеленичък,но пък играе с много хъс,за сметка на нашия манекен.