Пифа съди ЦСКА за 60 000 евро

10:48
Пифа съди ЦСКА за 60 000 евро
Близо 60 000 евро си търси от ЦСКА бившият им вратар Ивайло Петров-Пифа, стана ясно вчера. Искът вече е депозиран в съда, чака се насрочване на делото, съобщава "7 дни спорт".

Пифа, който изпадна от състава на "червените" след освобождаването на Любо Пенев, бил твърдо решен да си вземе парите от клуба. Той се върна на "Армията" в началото на миналата година, след като беше известно време в Кипър. Петров обаче не успя да се пребори с конкуренцията на Иван Караджов и Здравко Чавдаров. Той на практика не попада в сметките и за следващия сезон, но все още договорът му е в сила. Пифа обаче не е получавал заплатите си от декември насам и вече е завел дело.

Интересното е, че Ивайло Петров е зет на футболния агент Емил Данчев, който в момента има доста силни позиции в ЦСКА. Очевидно обаче и всемогъщият тъст не е успял да уреди изплащането на заплатите, след като на Петров му се е наложило да си ги търси чрез съда. За подобна сума червените вече бяха осъдени от бившия си футболист Емил Гъргоров, с когото се разплатиха през март след дълго протакане.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация