И Нюкасъл поиска вратаря на Славия

10:35
И Нюкасъл поиска вратаря на Славия
Нюкасъл следи ситуацията около Раис МБоли и е питал за вратаря на Славия. Но не в София, а в Манчестър, съобщава "Труд".

Французинът с алжирски паспорт изкара няколкодневни проби в Манчестър Юнайтед, където одобриха качествата му, но за договор не се говори. Престоят в базата Карингтън обаче е предизвикал интерес от няколко отбора на Острова. В Англия се писа за пробите на Раис, както и за повиквателната му за световното от Алжир.

Треньорът на Нюкасъл Крис Хютън е разпитвал в Юнайтед за стража. Някогашният английски национал е приятел и със сър Алекс Фъргюсън.

Хютън има нужда от силен вратар, след като титуляр на новака във Висшата лига е Стив Харпър, който дълги години бе трети страж. В Нюкасъл бюджетът за трансфери и заплати е ограничен. Например Хютън получава по 12 000 лири седмично - смешна заплата на фона на колегите му във Висшата лига.

Не е изключен и вариант Юнайтед да договори МБоли и да го даде под наем в друг отбор за година. Така "червените дяволи" ще преценят възможностите на вратаря в условията на английския футбол.

От вчера Раис е на лагер с алжирския национален отбор в швейцарския курорт Кран Монтана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazy_91
13.05.2010 13:53

А , бе , шопе , това не ти е класация за най - добър вратар в България . Човека са го извикали в Англия на проби и само най - доброто му пожелавам . За тази година той беше от най - постоянните в изявите си и заслужено се получи така с него : )

UltraBlueHool
13.05.2010 13:27

Незнам какво му харесват на тая чернилка.Лично мене с нищо не ме е впечатлил,но това си е мое мнение.Мисля че имаме много по-добри млади вратарчета в България.

FLY_I
13.05.2010 12:48

дано да успее да се уреди човека *thumb_up*