Форлан разби мечтите на Фулъм и донесе Лига Европа в обятията на Атлетико Мадрид

00:14
Форлан разби мечтите на Фулъм и донесе Лига Европа в обятията на Атлетико Мадрид
Атлетико Мадрид спечели Лига Европа, след като победи Фулъм с 2:1 след продължения.

"Дюшекчиите" започнаха двубоя по-уверено и бързо овладяха центъра. Възпитаниците на Кике Санчез Флорез използваха много добре своите флангове при нападенията си и почти при всяка атака те поставяха под голямо напрежение отбраната на Фулъм.

В 12-а минута след хубав извеждащ пас на Агуеро, Форлан стреля с левия крак и нацели лявата странична греда на "котиджърс". Чак в 20-а минута лондончани отправиха първия си точен удар в срещата, когато Саймън Дейвис стреля опасно от границата на наказателното поле. Де Гея обаче, улови топката.

В 31-а минута Атлетико успя да открие резултата. При една бърза контраатака Шимао намери Агуеро на границата на наказателното поле. Аржентинецът овладя топката на гърди, обърна се и мигновено опита удар от воле. Шутът на Агуеро не се получи така както той го искаше, но топката попадна на крака на Диего Форлан, който изпревари Хангеланд и от границата на малкия пеналт прати топката в долния десен ъгъл на Шварцер - 1:0. В момента на удара на Агуеро се видя, че Форлан е на една линия със защитата на "котиджърс".

Седем минути по-късно, изненадващо, Фулъм изравни. Англичаните рядко застрашаваха вратата на Де Гея до този момент, но въпреки това, бързо върнаха полученото попадение. Кончески пусна дълъг пас към Боби Замора, който по перфектен начин се освободи от своя персонален пазач и нахлу в наказателното поле на Атлетико. После топката стигна до Гера, който центрира меко на задната греда, където бе оставен непокрит Саймън Дейвис. Бившият халф на Евертън стреля от воле от границата на малкото наказателно поле и вкара топката в долния десен ъгъл на Де Гея - 1:1.

След почивката головите положения не бяха толкова много, както преди почивката. Лондончани обаче, изглеждаха променени и имаха леко превъзходство над своите опоненти в първите минути на второто полувреме.

В 60-а минута Саймън Дейвис получи страхотна възможност да вкара втори гол и да се превърне в легенда на феновете на "котиджърс". Халфът стреля от чиста позиция, но Де Гея плонжира и спаси.

Към края на редовното време "дюшекчиите" започнаха пак да владеят повече топката и се опитаха да упражнят натиск върху британците, които в определени моменти изглеждаха малко поизморени.  В крайна сметка всичко остана да се реши в продълженията или дузпите.

През двете продължения и двата отбора изглеждаха на ръба на изтощението, но все пак "дюшекчиите" бяха по-острият отбор във фаза атака, като Агуеро и Форлан перманентно тормозеха отбраната на "котиджърс".

Уругвайският таран пропусна две чисти голови положения, преди в 116-а минута Агуеро да му центрира по земя топката. Форлан изпревари Хангеланд и с едно докосване прати топката в долния десен ъгъл на Шварцер и разби сърцата на английските фенове. 2:1 за Атлетико и трофей за мадридчани!

Стартови състави:

Атлетико Мадрид: Де Гея, Уйфалуши, Перея, Домингеш, Антонио Лопез, Рейес, Пауло Асунсао, Раул Гарсия, Шимао, Форлан, Агуеро

Фулъм: Шварцер, Беърд, Хангелаанд, Хюз, Кончески, Дъф, Етуху, Мърфи, Дейвис, Гера, Замора

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
13.05.2010 18:56

manunited666...Доста странна причина.Защо пък ще симпатизирам на по средняшкият отбор,не разбирам.Не съм убеден че е точно това причината,ама нейсе.... *wink*

manunited666
13.05.2010 16:58

troublesome86 Атлетико са един от големите отбори НА ИСПАНИЯ и оттам идва манталитета а не казвам , че са велик отбор и в Европа.И като става дума за първенството , просто се замислете ... като става дума за първенство се имат предвид всички отбори и да речеме разликата между тях в шампионатите.В Испания Реал и Барса завършват с по 30 точки пред 3-тия.Правят по близо 100 точки а това в Англия няма как да стане.В Англия както виждаш водещите отбори правят по 6-7 загуби и още толкова равенства а в Испания правят серии от по 10 победи , правят Х и пак серии от победи.Зачеркни си ги от главата конкретни отбори като Арсенал , Челси , Юнайтед или Барса.А погледни всичките 20.Просто в Испания разликата е прекалено голяма.

troublesome86
13.05.2010 16:15

Та мисълта ми е че не сте реалисти.Истината е че и двете първенства имат по 2 големи отбора Ливърпул и Манчестър в Англия и Реал и Барса в Испания.

troublesome86
13.05.2010 16:12

manunited666 ти както и голям процент от феновете на английския футбол сте лицемери.Когато трябва да омаловажите испанското първенство казвате че имало 2 отбора само(Реал и Барселона),а сега изведнъж започна да изтъкваш колко голям отбор били Атлетико.Иначе броите Арсенал и Челси за големи отбори,а те не са печелили нито Уефа,нито ШЛ за разлика от Валенсия и Севиля.

manunited666
13.05.2010 15:56

Симпатизирането към Фулам идва от там , че са малко средняшко отборче.Сеедно на финал в ШЛ да са Реал Мадрид и Бордо , естествено , че много голяма част ще е за Бордо просто защото са по-малък отбор.

idol_bg
13.05.2010 15:48

manunited666...Ами пич виж надолу коментарите.Хора които едва ли са фенове точно на Фулъм,така ги превъзнасят....та ще рече човек,че цял живот са били в агитката на котиджърс...Пишат глупости от сорта....кви били Атлетико едва ли не.Ами такива са.....носители на Лига Европа за 2010.Прозира злобата от лошото представяне на англ.отбори в евротурнирите....само това казвам.

manunited666
13.05.2010 14:30

и защо ще търсят фенове на Ливърпул , Челси , Юнайтед и Арсенал утеха във Фулъм хахаах ти нищо не каза.

idol_bg
13.05.2010 14:24

Като сте ми ги захвалили тия Фулъм...чак ме избива на смях.Някои даже им предрекоха бляскаво бъдеще...с купи и не знам още какво си.Абе еееейййй,осъзнайте се бе.Това което се случи на Фулъм таз година едва ли ще се повтори в близките 30г.ако разбира се не ги вземе някой арабски шейх с много пари.Няма да се учудя ако догодина дори им се наложи да се борят да не изпаднат от ВЛ на Англия.Някои смятат че нямало разлика между двата отбора....Има и то не само в цените на играчите.Разликата е че за Фулъм подобно представяне е максимума им,докато за Атлетико е нещо съвсем в реда на нещата.Има и други отбори от ранга на Фулъм,които са правили фурори в отделни сезони.... примери много.... Алавес,Мидълзбро,Зенит... дори и нашия Левски.И къде са сега тез отборчета.Същата е ситуацията и с Фулъм.Представиха се страхотно тази година в УЕФА,съгласен съм,а и на финала играха почти равностойно.Но чак пък толкоз да ги превъзнасяте ми се струва смешно..... Разбирам че феновете на английският футбол таз година са доста омърлушени и затуй търсят някаква утеха в отборчето Фулъм.

bianconer85
13.05.2010 14:24

Естествено, така е, няма спор затова че Атлетико са по-богатия отбор. Просто ме дразни факта, че повечето хора обясняват колко симпатичен отбор били Фулъм, как понеже нямали финансовите възможности на другите отбори заслужавали повече трофея - добре де по тая логика Челси и Манчестър също имат повече пари от Фулъм, значи те заслужават повече титлата от тях. Просто нещата стоят така, някои отбори имат повече пари, други имат по-малко. Понеже аз от доста години подкрепям Атлетико Мадрид в Испания, се издразвам от коментарите как те не заслужавали да играят на финала и т.н. Нека само си припомним че именно мадридчани са единствения тим нанесъл загуба на "великата" барцилона в първенстото, освен това е на финал и за купата на краля, май май не е само въпрос на късмет или аз се заблуждавам

manunited666
13.05.2010 13:41

bianconer85 отговарям ти веднага.Фернандо Торес не игра за Ливърпул а Кун Агуеро и Форлан са по-скъпи от всички футболисти на Ливърпул , просто защото като се исключи Джерард , този отбор е тъпкан с посредствени футболисти.А колкото до сравнения със Фулъм , няма смисъл да отричате очеизвадното , те са един средняк , без абсолютно никакви традиции , а Атлетико е един от най-големите отбори в Испания.Играят редовно по шампионска лига и по-другите европейски турнири , имат играчи като Агуеро , Форлан , Шимао и Рейес.Фулъм какво имат ? Демпси , Мърфи и Замора хаха И въпреки това Фулам им бяха равностойни а през половината от двубоя бяха и по-добри(с малко).

atletico_manutd
13.05.2010 13:19

какво стана бе разбирачи *lol* Атлетико взе купата , дето викахте те в първенството нищо не играят и тука нш няма направят .... ама на СПЕЧЕЛИХА *thumb_up* ЧЕСТИТО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЯХ *devil* *party*

dadeds
13.05.2010 13:09

Фулъм си заслужаваха да станат шампиони .. победиха Юве, Хамбургер, Волфсбург и Шахтиор Д .. a Атлетико !? Не стига, че се равни правят .. пък и трябваше Валенсия да се изправят срещу Ливърпул, но понеже ОТНОВО реферът сбърка .. според мен се получи доста несправедливо

bianconer85
13.05.2010 12:08

Хм, много интересно как след победа на испанския над английския отбор на финала някои хора отново стигат до извод колко добър бил английския футбол, при положение че Фулъм меко казано играха в мача колкото да не загубят без никаква креативна мисъл. Не че Атлетико създадоха кой знае какви положения или нещо. По вашата логика Фулъм са обикновен средняк, а Атлетико са топ отбор, само че мадридчани общо взето са на позиция в Ла Лига, каквато заема и Фулъм в Премиершип. Защо тогава не се направи сравнението между Атлетико и Ливърпул, тогава само Фернандо Торес ще струва колкото цялата защита и халфова линия на испанците, тогава защо това не доказва колко по - добър е испанския футбол. Относно това кой футбол е по-добър, много скоро ще видим на световното

manunited666
13.05.2010 11:19

Но според мен за пореден път се доказа коко по-добър е английския футбол от испанския.Целия отбор на фулам струва по-малко от Агуеро , Фулъм е един средняк в Англия а Атлетико е един от най-силните отбори , обаче въпреки това грам не личеше да има разликам ежду двата отбора.

ger4o
13.05.2010 11:14

Щом допускаш един от най-некадърните нападатели да ти вкара два гола , значи не заслужаваш победата... *angry*

idol_bg
13.05.2010 10:34

Lfc4life.....А Атлетико колко гола изпуснаха....смешкооооо *erm*

Notlike
13.05.2010 10:06

Така е. Всяко чудо за три дни. Но просто това си беше напълно нечестно с този вулканичен облак. Отказаха на Фулъм преиграване, макар че трябваше да стане. Освен това имаха 7 човека под въпрос, няма какво да се срамуват от себе си. Трябва да излязат с високо вдигната глава и другия сезон пак да покажат най-доброто от себе си в Лига Европа *thumb_up*

Lfc4life
13.05.2010 10:06

Какъв късмет 1вия мач бе???Отмениха ни чист гол *evil*

sasedq
13.05.2010 09:55

ManUtdTillidie скоро финал надали ще видят фулъм.

dimar4eto1
13.05.2010 09:41

Отново испанския футбол нат английския *beer*

idol_bg
13.05.2010 01:29

Абе ти не гледай колко пъти са паднали,а от кой..... *lol* Като гледам на Юве загубите има някои доста срамни....да плачеш ли,да се смееш ли....

ManUtdTillidie
13.05.2010 01:29

Определено Фулъм заслужаваше повече да е на финал но това е минало а и Атлетико според мен играха по-добре и заслужено победиха. Но все пак финал в Лига Европа за такъв отбор , Фулъм струва около 50 милиона или 60 а това е само цената на Агуеро и Форлан заедно , определено повече оваций за ФУлъм бях за тях и ми е гадно че не биха защото си заслужиха финала с много пот на челото и супер малък бюджет дано от този финал вземат някаква пара и да окрепят състава и догодина пак на финал и с малко повече късмет титлата.

manunited666
13.05.2010 01:26

Може и да си прав ама , сложно сложно.Близо са двата отбора един до друг.Но от друга страна Юве са паднали 14 пъти в шампионата а Ливърпул 11 , такаче можеби да Юве са по-зле ! *lol*

idol_bg
13.05.2010 01:21

manunited666...Определено мисля че Юве таз година държат първенството за смешен отбор *lol* Пуул поне бяха близко до Евро-финал.

manunited666
13.05.2010 01:15

Абе от Ливърпул и Юве , незнам кои е по-смешен тоя сезон , трябва да се помисли над това *wonder*

idol_bg
13.05.2010 01:13

Lfc4life...Едно е да отстраниш Шахтьор и Хамбургер,друго е Валенсия и Ливърпул...и какво ми давате за пример Юве.Те са толкоз смешни тоз сезон,че който не ги хвана той не ги би.И понеже ми даваш за пример реванша на Анфийлд ,че имали Атлетико късмет,ами в първия мач на Калдерон,нямаха ли Пуул късмет че паднаха само с 1-0 а...Те затова са 2 мача на разменено гостуване пич.....да се даде допълнителен шанс на отборите.Тва че Валенсия и Пуул са кавали и не могат да се възползват от правилника,говори достатъчно кой е смешника всъщност.

manunited666
13.05.2010 01:08

Ще я видите утре на репортажите.Дузпата е следната ... вратаря се метка , спира се , застава да изчака топката да дойде до него и вашта с ръка. *lol*

manunited666
13.05.2010 01:05

А дузпите след мача гледахте ли ги ? Там имаше нечовепки изпълнена дузпа а тая тука е ... без коментар.

Ginekologa
13.05.2010 01:04

dorostol17,krasenco няма те ядов да ви се връща *wink* *beer*

Ginekologa
13.05.2010 01:03

manunited666 5 пъти го гледам чак мен ме е яд *lol* *lol*

dorostol17
13.05.2010 00:57

Ginekolog, ше даваш ли линкчета че ми се гледа *tongue* *cigarette*

manunited666
13.05.2010 00:57

А така помеждодругото се обръщам към онези които постоянно говорят колко дърварски бил английския футбол , че и даже го сравняват с ММА *joking* *lol*.Значи не на всички ни харесва да гледаме в средата на терена Кун Агуера прави пирует стъпил на топката.Ако ще английското да е WWE , MMA , K1 в едно се тая , нас ни харесва такъв футбол.

dorostol17
13.05.2010 00:55

ае и аз искам ако не на него дай на мене *joking* *party* *beer*

manunited666
13.05.2010 00:54

Гинеколога , не бе мани не му показвай , човека ще види дузпата и ще се потресе ... значи вратара се фърли , спре и застана да изчака топката да му дойде и си я фана. *lol*

Lfc4life
13.05.2010 00:54

idol_bg Атлетико са смешници.Видя се как стигнаха до тук с равни.Срещу пуул с бая късмет пак накрая форлан вкара...Че е добър голмайстор добър е ама.....Аз лично бях за Фулъм,които стигнаха(според мен) по заслужено до финала,пък съм и фен на англииското.Абе квото станало станало.... *beer*

manunited666
13.05.2010 00:52

идол_бг , ами те Ливърпул действително тоя сезон са нещо близо до жалки хахаха.Иначе Атлетико отстрани тези отбори дето изреди със голове на чужд терен а Фулам си би печената Юве , Шахтьор и ХаМбургер!

krasenco
13.05.2010 00:49

Ginekologa Ще те помоля за едно линкче,че нещо само някакви фенски клипове ми излизат.

idol_bg
13.05.2010 00:49

Щеше да е меко казано несериозно,ако англичаните с таз игра вземат купата.Отборът който повече търсеше гола,в крайна сметка спечели.Явно на некои фенчета тука им липсват първите 7 години,щом говорят глупости от сорта,че Атлетико били смешни.Не разбирам как отбор който е отстранил по пътя си Спортинг,Валенсия и Ливърпул може да го наречеш смешен.Подозирам че тва са изказвания на фенчета близки до река Мърси.Ами ако Атлетико са смешни,значи Пуул тогава са жалки или не знам още как да ги нарека.

Hella
13.05.2010 00:48

Tovalan, щом Кардиф не са те дънили в еврото, значи не си залагал на онова 4:4 с Пътърбъро *joking* Кардиф водеше с 4:0 и после оп айде 4:4.. иначе онова франсе от Лестър да го линчуват!!! Айде лека вечер *beer*

Ginekologa
13.05.2010 00:45

manunited666 тия кардиф оле бахти симуланта актьорче *joking*

manunited666
13.05.2010 00:42

Мани мани аххха искам линчуване , искаме линчуване *lol*

dorostol17
13.05.2010 00:42

аве де моа гледам и аз репортажи за тез мачове *wonder* *beer*

Ginekologa
13.05.2010 00:39

manunited666 не съм ги гледал ще видя репортажа *sick*

manunited666
13.05.2010 00:39

Очаквам играча да си запази честа като си направи сепуко. *lol*

Tovalan
13.05.2010 00:38

Ееее колега, няма измами при нас, уважение има само. Дузпата какво да кажа.. аз дори не разбрах какво стана, все едно играча на Лестър беше продал мача, хаха, много жалка дузпа, но това е футбола все някой трябва да победи. *beer*

Ginekologa
13.05.2010 00:37

dorostol17 не видях кво пиша приемам критиката *beer* Хамбургер е то ясно *wink*

dorostol17
13.05.2010 00:35

ей Ginekolog, хаНбургер или хаМбургер *wonder* *joking* *thumb_up* *party*

manunited666
13.05.2010 00:33

Товалан , уличи ме в измама *joking* .Иначе аз бех за Нотингам и Лестър ама , няма.Иначе кажи си мнението за дузпата

Lollipopp
13.05.2010 00:33

аз мога да кажа че Атлетико напълно заслужено победи *smile*през 2-то полувреме Фулъм излязоха с мисълта да се пазят и да чакат някоя грешка , докато Атлетико излезнаха и атакуваха защото бяха решени да спечелят и направиха всичко възможно да го постигнат и накрая вдигнаха трофея ... а изказвания като това на fawlty_towers , famouse_girl са от смешни по смешни *thumb_up*

Tovalan
13.05.2010 00:31

Гинеколога, аз казах за мача не МанУтд666 и се радвам, че Кардиф биха, защото са ми симпатично отборче(на Евро не са ме дънили никога). Иначе от 4-те отбора на плейофите бях за Нотингам повече, но те се издъниха срещу друг отбор, който ми е симпатичен още от Първа Лига, а именно Блекпул. *beer*

golemiq_geshan
13.05.2010 00:31

Уааааууу напрао съм шокиран *lol* Казах Ви , че дъртия ши си остане само с надеждата за Фулъм *wink*

manunited666
13.05.2010 00:30

Гинеколога ... тия дузпи ще г изапомним с играча дето би най-жалката дузпа.Очаквам утре в интернет да излезне новина - Линчуваха играч на Лестър.

manunited666
13.05.2010 00:29

troublesome86 Атлетика има играчи дето струват много милиони а Фулам няма такива футболисти обаче въпреки това поне с мъничко бяха по-добри от Атлетико.Проста този сезон Атлетико имат страшен късмет.Загуби , равенства , голове на чужд терен , това им е играта на тях.

bianconer85
13.05.2010 00:25

Продължават адекватните изказвания, как Фулъм заслужавали повече трофея и т.н. Явно аз гледах някакъв различен мач, в който англичаните излязоха и играха все едно тва им беше мач от Премиършип срещу Уигън или Бирмингам. Иначе Атлетико определено бяха много слаби, аз очаквах доста по-лесна победа, но младия Салвио засега не оправдава парите дадени за него и след като бяха сменени Симао и Рейес, цялата тежест трябваше да се изнася от Кун и Форлан. В крайна сметка логичното се случи и който е победил явно повече е заслужавал.

jam89
13.05.2010 00:24

все пак им викат дюшекчии *lol* Иначе браво и честита титла *thumb_up*

el_n1n0
13.05.2010 00:22

Теа може ли все така да печелят бе дееба грозната история. Дано поне за купата им свърши тъпия късемт.

Tovalan
13.05.2010 00:21

Интересно защо никой не пише за плейофите на отборите от Чемпиъншип за влизане във Висшата лига. Миналия ден се играха първите мачове и вчера и днес вторите. Дори в този момент на дузпи се решава победителя от Кардф и Лестър. Иначе честито на Атлетико, аз бях за Фулъм, но това е футбола.

famouse_girl
13.05.2010 00:17

дано Севиля им го начукат за купата на краля ебати смешния отбор Атлетико по смешен шампион не съм видяла педалчета *erm*

manunited666
13.05.2010 00:17

Фулам по-заслужаваха трофея но ... Атлетико имат играчи които струват много милиони а Фулъм ги няма.Обаче въпреки това можеби с малко бяха по-добрите.Пък и Фулам бождаваше и се класираше а Атлетико падаше и правеше равни и така се класираше.

famouse_girl
13.05.2010 00:16

това е най смешния и нещастен шампион ууу трябваше да има дузпи *thumb_down*

Ginekologa
13.05.2010 00:10

ем честито на атлетико аз бях за фулъм *beer* *thumb_up*

fawlty_towers
13.05.2010 00:01

Нека Фулам бият...може да са всякакви но си личи, че имат желание за победа.

Ginekologa
12.05.2010 23:55

за мен дузпи дано фулъм бие заслужават повече биха ювентус,ханбургер,рома и други а атлетико *joking*

fawlty_towers
12.05.2010 23:53

atletiko manutd - не пиши смешки. Атлетико били по-добрия и по-класния отбор *sick* Егати некадърния отбор - абсолютен късмет при гола. Добре че е Форлан иначе....

Ginekologa
12.05.2010 22:52

герааа бее как можа си я пуснеш така пф *sick*

atletico_manutd
12.05.2010 22:39

Фулъм нищо не играе , никакви възможности а и гола беше уникален късмет .... Замора така оака работата *joking* Атлетико ще победи защото се вижда че е по-класния отбор и има по-добри футболисти и не спира да атакува *thumb_up*

Forza1
12.05.2010 22:35

с теб пък кои говори що яде. говна сега м?

bianconer85
12.05.2010 22:34

Може ли само да попитам с какво по-точно Фулъм си заслужават победата (освен естествено че са английски отбор, което за половината разбиратели означава, че са по-добрия отбор).

manunited666
12.05.2010 22:34

Forza1 щом ти е се едно защо пишеш с умисъл да дразни... как сме ? 1-0 ... *joking*

marian4y
12.05.2010 22:26

Страхотен Гол за Фулам дано победят заслужават го !! *beer*

Ginekologa
12.05.2010 22:26

фулъм за мен заслужава да бие не маже 2 мача да се класира с 2-2 рез *sick* *joking* за атлетика става въпрос

CHUKCHI_SUX
12.05.2010 22:24

таман го пускам онлайн и пича им го ръгна *joking* *party* *beer*

Forza1
12.05.2010 22:23

аз съм супер както и да свърши аз го ловя така4е ми е през щепсела *lol*

Forza1
12.05.2010 22:22

1:1 за сега на то4ен с другата рег *thumb_up*

bianconer85
12.05.2010 21:52

ManUtdTillidie, това което написа е вярно, но да ти напомня и нещо друго - комшиите от галатасарай ще ги бият тия Атлетико, тия Атлетико нямат шанс срещу Спортинг, ясно е че Валенсия е на полу-финала срещу Ливърпул, добре че Атлетико биха Валесния, че на Ливърпул ще им е по-лесно да отидат на финала. Така че май , май и двата отбора досега бяха доста подценявани. Това сега, обаче е финал, място за подценяване няма, тук много важна роля ще играе манталитета на отборите и класата на футболистите. Според мен Атлетико превъзхождат Фулам и в двете, а и си спомням финала между Севиля и Мидълзбро преди няколко сезона, и сега няма да се очудя да се повтори подобно развитие на двубоя. Така че моята прогноза е твърда победа за Атлетико още в редовното време.

Crissstiano
12.05.2010 21:31

Ае сложил съм пари за Атлетико,така че няма мърдане *joking* или има *lol*

rusnacheto
12.05.2010 21:29

хаха прав си ... и аз мисля, че Фулъм повече се стараят и ще успеят

ManUtdTillidie
12.05.2010 21:20

Мача е за Атлетико хммм , това ми звучи познато откъде ли ??? А да може би от това : мача е за Хамбургер , Фулъм бяха до тук или Волзбург ще ги издухат тези беее! Юве минават 100% . Но какво стана ?! Е сега аз ще кажа мача е за ФУлъм 2:1

okocha
12.05.2010 21:16

Сър Алекс е убеден, че Фулъм ще спечели Лига Европа... Слушайте дъртия бее *wink*