Входът на стадион \"Лазур\" безплатен и през есента

19:53
Входът на стадион \"Лазур\" безплатен и през есента
Ръководството на Черноморец Бургас обяви, че входът за домакинствата на стадион "Лазур" ще остане безплатен и през есенния полусезон на новото първенство.

От пролетния дял вече ще се продават годишни карти с големи отстъпки спрямо цените, на които ще се пускат билетите за отделните мачове. Така клубът разчита да привлече постоянна аудитория от зрители и симпатизанти. Целта е постепенно да се достигне до предварително закупуване на поне 2/3 от местата на стадиона. Такива са стандартите на клубовете в страните-водещи сили във футболната игра.

"Искаме да виждаме стадиона пълен, за да усетим подкрепата на местната общественост. Тази подкрепа ще ни мотивира да създаваме продукта футбол и да инвестираме в школата с над 300 бургаски деца", коментира мениджърът Красимир Балъков.

Стана ясно, че билетите за мача с ЦСКА в неделя, ще бъдат пуснати на касите на стадион "Лазур" - № 1 и бариерата, както и в хотел България в четвъртък в 10 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
12.05.2010 23:30

Светльо, зрителите нямат проблем да плащат по 2-3 та дори и 5 лева за дербитата, така че не се безпокой, това не е "Тича".

svetlio_vn
12.05.2010 20:27

Преди време и Нафтекс пускаха безплатен вход , после бургазлии се разглезиха и като стана платен посещаемостта рязко спадна ...

useraAfc
12.05.2010 19:59

Бала усети как да печели хора в Бургас малко по малко и всичко с времето си Черноморец те първа ще бъде голям фактор в първенството *thumb_up*