Бербатов разкрива бъдещето си на пресконференция

17:49
Бербатов разкрива бъдещето си на пресконференция
Капитанът на националния отбор на България и нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов утре ще даде извънредна пресконференция.

Тя ще се състои в Пресклуб България на Националния стадион "Васил Левски" от 13:00 часа.

В съобщението, което разпространи агентът на Бербатов Емил Данчев, не се казва темата и причината за свикването на извънредната пресконференция.

"Уважаеми господа,

От името на Димитър Бербатов, в качеството си на негов агент, съм упълномощен да ви помоля за съдействие да разпространите следната информация:

Утре, 13 май 2010 година, капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов кани представители на българските медии на пресконференция в Пресклуб България - Национален стадион "Васил Левски" - 13:00 часа."

Емил Данчев,
Управител на АС-23 мениджмънт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlinko
13.05.2010 18:02

Адски мразя да греша....дори ме е малко срам... Как ще приемат англичаните това, че някой се отказва от страната си...

svetlinko
13.05.2010 02:45

Съмнява ме, че ще напусне националния отбор - точно сега не е момента, а той играе много стратегически и PR. Утре ще каже, че ще играе в ЮАР, че остава в Ман Ю, че обича всички и да се спрат спекулациите.

Иначе аз не мога да разбера какво толкова някой го плюе. Не съм чул кой знае какво, а и който и да го плюе, че не играе - отговорът е няколко гола, а не отказване.

Силно ме съмнява, че прес-конференцията е за лошо - по-скоро е пак бла-бла.

Но че той е най-големия длъжник на нац. отбор - така е. Ако ще играе така сл. квалификации и ще пропуска положения дето и защитник може да вкара - струва ми се, че е по-добре да се даде път на младите - той все пак е на 30... сл св. първенство и да се класираме за него може и да няма.

Tonjako
13.05.2010 02:05

A тоя вено се побърка с тая fifa 05*smile*)Младеж,няма кой да ти играе fifa 05 сега се играе fifa 10)

fcb_spain
13.05.2010 01:06

това боклу4е на снимката с тези ка4ества дет има ако бе6е някой изрод по характер и на терена като стои4ков сега 6тяхме да се готвим за световното след 1 месец ама путката няма сърце да играе за БГ

intermaina
12.05.2010 20:27

Да да как да защитаваш цветовете на дуржава в която половината народ те плюе , постоянно. И аз да съм ще им кажа фак офф *lol* то угодия няма , майна.
Като има един като него ще го подкрепяме иначе няма как , не сме Бразили нито Аржентина.
Там футболисти с лопата да ги риниш тук при нас не стоят така нещата.

krasenco
12.05.2010 20:00

Еми,Sadden българска работа!С всеки ден се обеждавам,че ние българите сме най-неадекватния народ!Да видим,като се откаже,кого ще нареждаме после.

feghouli
12.05.2010 19:57

Бербо е пич и е добър футболист, но не става за лидер. Всички очакват от него да води отбора и да вкарва голове и когато не стане, той е виновен. Всъщност виновни са треньорите, които през последните 10 години залагат на едни и същи хора, без резултат. Виновни са и журналистите, че вдигат толкова шум около 3-4 футболисти, които останалите гледат като на богоизбрани и това им пречи да показват възможностите си. Прекалено много време изгубихме, вместо да започнем да строим едно ново ядро на националния отбор. Бербо няма психика да играе под голямо напражение. Отборът ще е безличен дотогава, до когато всички чакат на Бербатов.
Няма да го виня, ако се откаже. Той вече направи прекалено много за българския футбол, а и не само, знаете, че се занимава с благотворителност... Просто няма смисъл да продължава да играе, заради хората, които го плюят. Да не мислите, че футболистите от нац. отбот ги топлят мижавите възнаграждения от БФС?

Sadden
12.05.2010 19:26

Как да играе за националния като тука, не спряха да го псуват "българи", вместо да го подкрепят. Достатъчно го ядат пресите в Англия, че да трябва и като си се прибира у дома да не го оставят намира. Браво разбирачи! И него изгонихте като Стоичков!

krasenco
12.05.2010 19:14

Еми мога да кажа,че беше крайно време.Аз,ако бях на негово място досега да бях се отказал.Но все пак,да видим дали затова е пресконференцията.

qnkogundito
12.05.2010 18:20

Дано е това което си мисля.Тоя спермояд да се маха от националния,това ще е добре за цяла България,не само за националния отбор. *thumb_down*

atletico_manutd
12.05.2010 18:19

boby и аз така си мисля *thumb_up* най-вероятно ще се откаже и .... колкото и да го ругаят някой хейтри ще видят че без него ще сме живи битерини *wink* не че сега не сме де ....

boby123
12.05.2010 18:08

Дано не съм прав, но мисля, че на тази пресконференция Бербо ще обяви, че се оттегля от националния отбор ... и може би по-добре да е така, защо да играе в този цирк наречен "български футбол"? Колкото и да си патриот и родолюбец има неща, които не могат да се търпят, за да защитаваш цветовете на държавата си ... докато начело на БФС са хора като сегашните, няма скоро да ни тръгне нагоре фубола, и у дома, и навън *stop*