Роби Фаулър: Време е Бенитес да си ходи

18:33
Роби Фаулър: Време е Бенитес да си ходи
Легендата на Ливърпул Роби Фаулър смята, че е време испанският мениджър Рафаел Бенитес да напусне "Анфийлд".

Фаулър, който беше доведен обратно в клуба от Бенитес преди четири години, заяви че е дошъл моментът, в който Рафа трябва да продължи напред.

"Това, което виждаш, това получаваш, така стоят нещата с Рафа. той е доста сдържан и задържа емоциите в себе си. Винаги съм му бил благодарен, че ме върна обратно в клуба, така че винаги ще пазя добри чувства към него, но в крайна сметка ние сме голям клуб и никой не е по-голям от клуба. Преди всичко искаме да печелим трофеи, да сме водачи на глутницата. Ситуацията е много деликатна. Не искам да бъда като съдник и да казвам кой трябва да си ходи, но всеки има собствено мнение. Просто искам Ливърпул да се развива, независимо дали Рафа или някой друг води клуба. Това наистина няма значение за мен. Най-важното и основно нещо е, че Ливърпул си е Ливърпул и мисля, че заслужаваме да сме на върха на класирането всяка година. Който и да е на този пост има изключителна отговорност в ръцете си", коментира Фаулър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
12.05.2010 19:56

Аз мисля , че Рафа е страхотен треньор , но понякога има моменти , в които просто трябва да моемеш по нов път ! Такъв беше и случая със бившия ни треньор Спалети ! Един безспорно страхотен тактик , добър психолог , но просто трябваше да напусне , сега ще видите , че ще изведе Зенит до шампионската титла в Русия , макар че е доста рано и всичко може да се случи , но просто той е страхотен треньор , както и рафа *beer*