Рома отхвърли предложение от ?40 млн за Де Роси

19:01
Рома отхвърли предложение от ?40 млн за Де Роси
Ръководството на италианския Рома отхвърли оферта от страна на Манчестър Сити за полузащитника Даниеле Де Роси.

Според "Ла Стампа" римските "вълци" са отказали предложение за 40 милиона евро, които "гражданите" са предложили за италианския национал, но все пак са оставили вратата отворена за бъдещи преговори.

Сити са получили отговор да дойдат с по-добра оферта. Претеснението на Рома е, че Де Роси е разбрал за потенциалната възможност да печели по почти осем милиона лири на година и това може и да го изкуши за трансфер на "Ийстландс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
12.05.2010 20:08

Пирло,Иниеста , Шави са истински подавачи , правят невероятни подавания , но само един е великия , който подава по такъв начин , че те кара да се радваш като малко дете .Роналдиньо ВЕЛИК си бате заеби го педала Дунга щом вика педераси като Мело,Баптища,Нилмар,Робиньо ..............

golemiq_geshan
12.05.2010 19:52

първо няма как да им дадем де Роси така , че не се напрягайте ... Второ Де Роси не е от калибъра на Шави и Фабрегас , защото не върши същите функции като тях , и дори мога да кажа , че е по-полезен , например през последните 2 сезона Де Роси започна да се включва страхотно в атака , което ме радва и въпреки това той продължава перфектно да върши истинската си работа , а именно да неутрализира противниците си ... В това Де Роси безспорно е незаменим и не само в Рома , а и в скуадрата , той е нещо като смесица между страхотната игра в отбрана и борбенността на Гатузо и много доброто тактическо виждане на Пирло , но истината е , че няма човек с по добро тактическо виждане от Пирло евала му правя *thumb_up*

rockamring
12.05.2010 19:50

ManUtdTillidie просто ги дадох за пример.Де Роси има същите функций в Рома които има Шави в Барса.

ManUtdTillidie
12.05.2010 19:44

От калибъра на Шави са само Фабрегас и Иниеста и може би Горкуф , никой друг даже не е близо до Шави.

rockamring
12.05.2010 19:23

Adrian000 моля те не се изказвай така неподготвен.Как стигна до този извод? Де Роси е играч от калибара на Шави и Пирло.