Балъков очаква шоу и пълен стадион на мача с ЦСКА

16:40
Балъков очаква шоу и пълен стадион на мача с ЦСКА
"Мачът с ЦСКА няма особено значение за двата отбора, но ще дойдат много хора с надеждата да гледат хубав футбол и много голове. Дано оправдаем очакванията им и да направим шоу", заяви мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков. Той е категоричен, че неговите възпитаници ще играят отново за своята чест и авторитет, както са играли и срещу Локомотив София при победата си с 1:0 като гости в предния кръг.

От състава на "акулите" за мача с ЦСКА в неделя със сигурност отпада контузеният бразилец Габриел Атц. Под въпрос до последно ще остане участието на вратаря Паскал Борел и защитника Енис Хайри, които се лекуват от леки травми. Балъков обаче разполага с достойни заместници, като подчерта достойнствата на опитния вратар Стоян Колев, който вече изигра две срещи под рамката.

" ЦСКА е в много добро състояние. Информациите за отсъстващите от тима им не ме интересуват. Техните състезатели винаги искат да се доказват, така че дали ще липсват двама или трима не е от чак толкова голямо значение.
Аз мога да гарантирам, че ние ще подходим към сблъсъка професионално и сериозно, с мисъл единствено за победа", коментира Балъков.

Мениджърът посочи, че назначението на Павел Дочев за старши треньор е било най-доброто, което може да се случи на ЦСКА.

"Преди време аз го предлагах като вариант за национален селекционер. С него сме нещо повече от приятели, специалните ни отношения се дължат на факта, че и двамата сме възпитаници на немската школа."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация