Манчини поиска Марио Балотели

16:55
Манчини поиска Марио Балотели
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призова борда на директорите на клуба да направят ход към младия нападател на Интер Марио Балотели.

Според "Таймс" 19-годишният италианец е в доста нагорещена атмосфера при "нерадзурите", след като нееднократно изпадна в спорни ситуации с наставника си Жозе Моуриньо, съотборниците си и феновете на миланския гранд

Балотели има серия от дисциплинарни проблеми откакто дойде в Интер на 17 години, но Манчини смята, че нападателят е рядък талант и ще бъде чудесен трансфер на "Ийстландс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
12.05.2010 18:36

За мен големия проблем на Сити е отбраната въпреки ,че с постоянните контузии ,които ги съпътстваха и слабия Роке Санта Круз и необедителния Адебайор може да помислят и за още една опция в нападение определено обаче им липсва плеймейкър това трябва да е тяхната най- голяма цел на трансферния пазар!

ManUtdTillidie
12.05.2010 18:22

А защо просто не оставят отбора така , има играчи не за 4-то място а за титла ама не може за един сезон почти всички да са нови и да очакват нещо. Като в Сити има толкова мангизи да вземат да си купят малко мозък. *sick*

Yang_G
12.05.2010 17:15

Ще е чудесно да го привлечем ! С Тевез ще са невероятно нападение ! Видя се, че на Аде не му се играе винаги ! Понякога показва истинската си същност, но през повечето време се разхожда по терена !