\"Гадно е да разбереш от телевизията, че си извън състава\"

15:40
\"Гадно е да разбереш от телевизията, че си извън състава\"
Полузащитникът на Манчестър Сити Патрик Виейра нападна националния селекционер на Франция Реймон Доменек, след като не попадна в разширения състав на "петлите" за Световното първенство.

33-годишният халф премина при "гражданите" през януари, за да играе често и така да получи повиквателна за турнира в Южна Африка. Виейра заяви за "Canal + Sport":

"Да участвам на четвърто Световно първенство бе прекрасно предизвикателство за мен. Ако националният селекционер бе показал някакви спортни критерии, аз можех да приема решението без никакви проблеми. За съжаление, аз не получих нито едно обаждане от шест месеца, въпреки че винаги съм имал отлични взаимоотношения с него, дори и когато е имало проблеми. Знаейки, че имам 107 мача и заради годините, които съм прекарал в тима, заслужавах да получа малко по-голяма честност, поне едно обаждане. Сега обърнах страницата. Аз предпочитах той да ми каже - \'Не си на същото ниво, има по-млади играчи, които са по-добри от теб\'. Моуриньо направи това в Интер и аз го приех. Да разбереш в един момент това и то по телевизията, че не си в състава, това ме нарани. Това обаче няма да изтрие всичките хубави години, които прекарах със синия екип. Дали ще приключа кариерата си? Не. Аз съм сигурен, че няма да спра с футбола."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
12.05.2010 16:03

Пълни идиоти са и двамата ! Може да включим и Липи !

atletico_manutd
12.05.2010 15:58

Доменек е един пълен тъпанар *thumb_up* кучия му с кучи син същия паразит като Дунка *sick*