Роналдо стана математик: Можем да спечели титлата в неделя

15:30
Роналдо стана математик: Можем да спечели титлата в неделя
Кристиано Роналдо е доволен от първия си сезон в Реал Мадрид, но въпреки това е малко разстроен заради факта, че може да завърши сезона без трофей.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, все пак не изключва триумф на тима му през идния уикенд.

"Наистина съм доволен от сезона, който направих. Щастлив съм тук в Мадрид и колегите ми ми помогнаха много за това. Без отбор не можеш да спечелиш нищо. Трябва да продължим да се борим и съм убеден, че ще спечелим много титли в бъдеще. Този сезон е труден, но всичко може да се случи във футбола. Математически е възможно. Трябва да спечелим в Малага и да видим какво ще се случи в Барселона. Трябва да имаме надежда", заяви Роналдо пред официалния сайт на Реал Мадрид.

Преди последния кръг в Примера в неделя отборът на Барселона има преднина от една точка пред "Белия балет", като каталунците са домакин на Валядолид, а Реал е гост на Малага.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
13.05.2010 00:50

Идиотче като теб се мисли за много смешен ама се дуеш само, защото си пред PC-то, разбирам те. Ти си морално деградирал и смазан нещастник, който няма смелост щом падне завесата на виртуалния свят. Ти стъпвал ли си в Испания, въобще, мелезче такова? Бас лова, че дори и стадиона на смешния ти отбор парцал мадрид незнаеш къде е, пък ще ми се прави на интересен! Ако искаш да блеснеш просто замълки, че акъла ти е на 10 годишен хлапак! Над тебе съм и съм над тея неща, че да се занимавам с такъв безнадежден случай... дишай прахта, твар! *lol*

ChervenoCheren
12.05.2010 23:55

Поне човека има надежда,не е като някой други,който вече са се отказали сигурно още от мача Реал Мадрид - Барселона 0-2.
*wink*

crreal
12.05.2010 22:45

Manower Еи смешко за титлата си напълно прав за барселона е ,НО "Само един клуб е повече от клуб- БАРСА!" ХВАНИ СЕ СКРИИ ДРЕБНА ДУШИЦА.лошото е че пубери като теб си вярват дори.

Manower
12.05.2010 21:31

Кой ще сбърка, вие чувате ли се? За да си шампион трябва да биеш преките си конкуренти,а не да чакаш да ти падаш круши от небето! Надявали се хахах вие се надявате и да спечелите ШЛ ама май ще си останете с надяването *lol* смешен отбор сте...Парцал Мадрид Отборт, в който се хвърлят по 300 млн. за играчи е бит всеки сезон от Барса, който има развита уникална школа и отбор, който се гради поспенно! Само един клуб е повече от клуб- БАРСА!!! Титлата е в Каталуния!!!!

sani_1234
12.05.2010 16:54

и двата отбора ще победят и титлата ще е в каталуния,само барселона *wink*

atletico_manutd
12.05.2010 16:00

млъкни ве мангал цинго си ти *thumb_up* честита ви титла не сте бавноразвиващи и няма да сбъркате *wink* по-скоро си мисля че Реал ще сбърка но не и Бараса *smile*