Пускат Световното на стадиона в Бургас

15:21
Пускат Световното на стадиона в Бургас
Бургас ще гледа световното на стадион "Лазур". На обновения спортен комплекс ще бъде монтирана огромна видеостена с размери 16 на 9 метра. Тя ще бъде вдигната в сектор "В" срещу централните ложи.

На този екран всички мераклии ще могат да наблюдават мачовете от световното гратис. Срещу платен вход ще влизат само желаещите да имат места в двете ВИП ложи с ресторанти, които ще ползват и кетъринг, информира "24 часа".

За последния мач за сезона на Черноморец Бургас срещу ЦСКА в неделя домакините подготвят куп изненади. Пак ще се разиграва томбола за лек автомобил, както и за различни фенски артикули. Ще раздават само по 5 билета на човек с нулева стойност, за да няма спекула с талоните, които на предишни мачове бяха продавани от непознати на символични цени.

Във финална фаза е проектът за изграждането на трета козирка в западния сектор, която ще покрива 4000 седящи места. Тя трябва да е вдигната до старта на новото първенство. В близко бъдеще ще бъде подменено и електронното табло, което ще е от най-ново поколение.

Днес като нови попълнения ще бъдат представени Тодор Паланков от Пирин и Пламен Крумов от Миньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация