Французите не вярват на \"петлите\" за успех на Мондиала

14:15
Французите не вярват на \"петлите\" за успех на Мондиала
Само 27.3% от французите вярват, че техният тим ще премине груповата фаза на финалите на Световното първенство по футбол през това лято, стана ясно от социологическо проучване.

След изследването на общественото мнение стана ясно, че едва 7.4% от французите смятат, че "петлите" ще стигнат до финала. Франция игра финал на последното Световното първенство, но загуби от Италия след изпълнение на дузпи.

Проучването освен това показа, че популярността на националния селекционер Реймон Доменек е спаднала драстично, като само 22% от французите вярват на своя треньор. Доменек остави опитния халф на Манчестър Сити Патрик Виейра, нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема и халфа на Арсенал Самир Нари извън разширения състав на тима за Мондиала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
12.05.2010 16:39

Очаквам Франция-Аржентина-Англия да спечелят.Точно от такива отбори дето уж не им върви играта правят фурор и печелят състезанията.Примери назад като погледнете има стотици.А и не са слаби отбори,за да кажеш,просто моментната им форма е такава

rockamring
12.05.2010 14:33

И българите не вярваме *lol* ...то как да вярваш след като треньор е Доменек човека който вика някакви симпатяги от Рен,Лил,Толуза....Не че тези играчи не са добри,но има много по добри варянти