Торес с непрестанни тренировки до началото на Мондиала

13:15
Торес с непрестанни тренировки до началото на Мондиала
Звездата в нападението на Испания Фернандо Торес работи по шест часа на ден, за да се възстанови навреме за първия мач на европейския шампион на Мондиала в Южна Африка.

Голмайсторът на Ливърпул премина операция на дясното коляно през миналия месец, а след медицинския преглед, който бе проведен от страна на лекарския щаб на националния тим, той бе включен в разширения състав на тима от 30 състезатели.

Лекарят на испанския тим Хуан Хосе Гарсия Кота заяви: "В този момент, ние не можем да кажем дали Фернандо ще бъде готов за първия мач от финалите, но може да се каже, че сме оптимисти. Той започна да работи извън фитнеса, но се занимава и с подобряване на мускулатурата около оперираното коляно. Той ще остане тук, във Виго, поне докато отборът се събере за Световното първенство."

Торес, който вкара победния гол на ЕВРО 2008 срещу Германия, е част от една от най-опасните атаки в света, заедно с Давид Вия. "Ла фурия\' започва своята кампания на световните футболни финали срещу Швейцария в Дърбан на 16 юни и след това ще играе с Хондурас и Чили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация