Павел Дочев: Въпрос на време е да подпиша, ще има ново начало в ЦСКА

09:46
Павел Дочев: Въпрос на време е да подпиша, ще има ново начало в ЦСКА
Павел Дочев вече работи усилено върху проблемите на ЦСКА. Специалистът е уточнил всичките си условия с ръководството на "червените", но не иска да изпреварва събитията и ще чака да бъде представен официално до края на тази седмицата. Въпреки това Дочев призна, че клубът ще има стройна организация през следващия сезон.

- Г-н Дочев, удачно ли е да ви поздравим като новия треньор на ЦСКА?

- Не, не е удачно. (Смее се). Назначението ми все още не е окончателно. Има някои детайли и формалности, които трябва да се уточнят. Въпреки това бих казал, че е въпрос на дни и дори въпрос на часове да подпиша договор с ЦСКА. Основните неща с ръководството вече са уточнени.

- Значи на практика сте се разбрали със собствениците на клуба?

- Може и така да се каже. Когато се видяхме за първи път, говорихме общи неща. Сега всичко е много конкретно. Както споменах, обсъждат се последните детайли.

- От клуба изтече информация, че ще ви представят официално до края на тази седмица...


- Да, действително това е желанието на президента на ЦСКА. Аз подкрепям идеята, защото смятам, че е нужно да се запозная с футболистите, преди те да излязат във ваканция. Те имат право да знаят кой ще ги води, кога ще започне подготовката, как ще протече. Идеята да бъда представен, след като си стиснем ръцете, е разумна.

- Да очакваме ли официално пресконференция?

- Правилно е да се направи. В момента, в който стигнем до пълно единодушие, ще излезем официално пред медиите. Няма какво да крием.

- Феновете се вълнуват и дали сегашният треньор Адал-берт Зафиров ще остане във вашия екип?

- Мога да ви кажа, че темата вече е обсъждана с ръководството на клуба и има конкретно решение. Проявете обаче малко търпение, за да станат официални нещата. Направили сме си добре плановете. В последните дни се работи интензивно в няколко насоки. Ще има ново начало, но то трябва да бъде анонсирано от ръководството на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари