Война с марката \"Фъргюсън\" се задава в Манчестър

17:35
Война с марката \"Фъргюсън\" се задава в Манчестър
Синът на мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън - Дарън Фъргюсън е един от вариантите за наставник пред ръководството на Манчестър Сити, ако треньорът на "гражданите" Марк Хюз бъде освободен. Присъствието на Дарън на треньорския пост при "небесносините" ще създаде интересен прецедент във Висшата лига баща и син да водят градски съперници.

Въпреки че изразиха своята подкрепа към настоящия мениджър, арабските милиардери са решили на направят Сити един от най-силните клубове в Европа, а привличането на класен наставник е сред задължителните условия за успеха на техния грандиозен план. Днес се появи и информация, че треньорът на Интер и бивш мениджър на Челси Жозе Моуриньо е получил изненадваща оферта от "гражданите".  Както е известно през следващия трансферен прозорец се очаква силна активност от страна на отбора на Валери Божинов и Мартин Петров, като собствениците на клуба са набелязали доста от най-добрите футболисти, не само в Англия, но и от отбори от континента.

36-годишният Дарън Фъргюсън е сред най-перспективните млади мениджъри на Острова, като в момента води отбора на Питърбъро. Синът на сър Алекс също така бе свързван и с мениджърския пост на Болтън, Чарлтън и Уотфорд.

Дарън Фъргюсън е бивш полузащитник, като през 1993 година под ръководството на своя баща печели Висшата лига на Англия с отбора на Манчестър Юнайтед. Също така той е играл и за Уулвърхямптън, Спарта Ротердам и и Утрехт, а по-късно става играещ треньор на Питърбъро, като успява да изведе отбора от Втора в Първа английска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
11.11.2008 20:41

Наричайте си ги "манекени" ако щете , но на терена са магьосници . Юнайтед и този сезон ще обере купите

aleck
11.11.2008 18:14

така наречените "манекени" играят в Manchester United не някъде другаде.....

leketoo
11.11.2008 17:51

Да го взимат Сити! Да идва, че баща му взе да изкуфява вече и Висшата лига има нужда от нови кадри. Вади Руни, не пуска Тевес, а на терена има ревю с гел и коси. Манекените Бербо и Роналдо са потресаващи. Добре, че не духа повече вятър по терените щото ще им развали косите