Бензема: Искам още пет сезона с екипа на Реал Мадрид

17:38
Бензема: Искам още пет сезона с екипа на Реал Мадрид
Младият френски нападател на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че е щастлив на стадион "Сантяго Бернабеу" и е доволен от факта, че отбеляза гол в събота срещу Атлетик Билбао.

Френският национал заяви: "Не съм разочарован. За мен е много важен опит да играя за Реал Мадрид. Щеше да бъде по-хубаво, ако бях в по-добра форма, но това е първият от шестте сезона, които ще прекарам тук. Имам още пет сезона пред себе си. Очаквам да се представя по-добре през новата кампания. Много съм щастлив в Реал Мадрид и клубът вярва в мен. Знам когато играя добре и кога - не. Беше трудна година за мен, защото това бе първата ми година извън моята родина, далеч от семейство и приятели. За мен най-важно е да работя, работя и пак да работя."

Нападателят продължи: "Сега се чувствам добре. Беше ми трудно, че не играх, но се радвам, че в събота вкарах на Билбао. Мачът на нашия тим, както и този на Барселона, ще бъдат сложни и трудни. Ако Барса победят, те ще спечелят титлата, но ние трябва да се фокусираме върху победа над Малага. Надявам се освен това да попадна в състава на Франция за Световното първенство, не усещам напрежение. Аз наистина искам да отида, но това зависи от селекционера."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dante_Shift
12.05.2010 02:24

Абе като знам кой е треньор на Франция *sick* - както е казал Кантона за Доменек : "Франция не е имала по-лош треньор от времето на Луй ХIV-и!"

golemiq_geshan
11.05.2010 19:10

Ще отидеш , спасявал си Франци в толкова измъчени квалификации с голове и побе ди с по 1-0 и 2-1 така е няма как да не те вземат просто ...