Двама от Пирин повикани в младежкия национален тим

14:37
Двама от Пирин повикани в младежкия национален тим
Футболистите на Пирин Благоевград Александър Дюлгеров и Иван Михов са поканени в младежкия национален отбор за лагер-сбор в Правец на 17 до 19 юни.

Днес на стадион "Христо Ботев" се получи официален факс, съдържащ поканата към двамата. Междувременно "орлетата" получиха два дни почивка след мача със Сливен в неделя и срещата от дублиращата група вчера.

Пиринци подновяват тренировки утре, като заниманието ще е в 18:00 часа на базата в Рилци. В четвъртък ще стане пък ясна програмата за мачовете от турнира "Черешов Купа" в Кюстендил, като срещите ще се играя със сигурност на 18 и 20 май на стадион Осогово от 16:30 и 18:30. В турнира ще участват отборите на Пирин, Монтана, Миньор и Септември Симитли. От турнира отпада отборът на Марек.

Междувременно се разбра, че срещата от елитната юношеска група между Пирин и Локомотив Пловдив ще се играе в 16:00 събота, с час по-рано от предварително заложената програма. Всяка точка в това първенство е жизнено важна за младите "орлета", които все още са застрашени от изпадане от елитната група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация