Левски отмъква 15-годишен вундеркинд

14:21
Левски отмъква 15-годишен вундеркинд
Ръководството на Левски е на път да отмъкне един от най-големите таланти в ДЮШ на Свиленград Стоян Костадинов. Скаути на "сините" вече са наблюдавали 15-годишният футболист и са го поканили от лятото на "Герена", съобщиха от щаба на клуба от "Б" група.

Капитанът на детския отбор на южняците е впечатлил емисарите на "сините" в мачовете в неговата възрастова формация, където е абсолютен голмайстор на групата, въпреки, че играе на поста – полузащитник. Стоян Костадинов, показва отлична за възрастта си техника, изстреляла го и в мъжкия отбор. Той вече дебютира в неофициален мач за представителната гарнитура – срещу Димитровград в петък, когато се появи на терена за 20 минути. Според запознати няма да е изненада, ако Костадинов попадне не само в групата, ами и в титулярния състав за гостуването на Волов в Шумен.

Вундеркиндът е искан от близо година и от Сливен, но засега той се отказва от този вариант. Най-вероятно обаче офертата на Левски ще бъде приета и от лятото Костадинов ще заиграе в ДЮШ на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AiVaRlL
11.05.2010 23:47

дано бащаму да има пари да игра иначе таланта му отива на кино

marian4y
11.05.2010 21:59

Повече такива новини ! Браво Уинър ! *wink*

vick22
11.05.2010 15:25

дано не се възгордее от рано и да стане пияница и пропадлък, като повечето наши "таланти" в последните години. успех на момчето и САМО ЛЕВСКИ!!!